IT support — May 12, 2017 at 12:27 pm

Microsoft anunță Windows 10 Fall Creators Update

by

Windows_UpcomingFeature_3D_1399În cadrul conferinței Build 2017 desfășurată la Seattle, Microsoft Corp. a dezvăluit primele detalii în legătură cu următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update.

Disponibilă la finele acestui an, Fall Creators Update va aduce experiențe noi pentru utilizatorii celor peste 500 de milioane de dispozitive cu Windows 10: un nou concept pentru designul interfaței, experiențe creative care vor putea fi portate de pe Windows pe iOS și Android, noi aplicații disponibile în Windows Store, noi instrumente dedicate dezvoltatorilor pentru a beneficia de un mediu de dezvoltare propice și primul sistem de realitate mixtă, Windows Mixed Reality, ce permite controlul mișcării fără nevoia de senzori adiționali externi.

Un nou concept pentru designul interfaței pentru dispozitivele cu Windows Microsoft Fluent Design System va oferi experiențe multi-dispozitiv și interacțiuni intuitive, armonioase, și cu un grad ridicat de interactivitate. Pentru dezvoltatori, sistemul Fluent Design este conceput astfel încât să permită crearea unor aplicații mai expresive și memorabile, care să funcționeze pe o gamă variată de dispozitive, prin moduri diverse de interacțiune.