NEWS — May 15, 2017 at 10:44 am

UniSystems implementează servicii IT pentru ECHA

by

logo_unisystemsÎn urma câștigării contractului cadru cu European Chemicals Agency, consorțiul UniSystems se află în prezent în cursul unei implementări ce privește serviciile de business și IT în domeniul Enterprise Content Management (ECM) și al Management Information Systems (MIS).

Consorțiul, compus din UniSystems în calitate de lider și Atos Belgia, este implicat în întreținerea și dezvoltarea în continuare a sistemelor IT existente, precum și dezvoltarea de noi sisteme informatice care să faciliteze viziunea Agenției în domeniul managementului conținutului enterprise (ECM ) și gestionarea informațiilor. Serviciile au constat în extinderea consultanței în domeniul afacerilor și al tehnologiei, guvernarea programelor, managementul proiectelor și al serviciilor către activități ce sunt integrate în ciclul de viață complet al implementării și funcționării sistemelor ICT.

Contractul are o valoare totală de 15.252.000 EUR și se va derula pe o perioadă inițială de doi ani cu două reînnoiri anuale, activitățile de proiect având loc atât la sediul ECHA, cât și cel al UniSystems.