Evenimente — May 22, 2017 at 2:39 pm

Brother lansează noua serie Business Color Laser în cadrul Bucharest Technology Week

by

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, va prezenta noua serie Business Color Laser în cadrul celei de-a doua ediţii a expo-conferinței Bucharest Technology Week. Tech Expo va avea loc în Piaţa George Enescu, București, în perioada 26-28 mai.

MFC-L9570CDW 34R outputSeria Business Color Laser, disponibilă în România din luna mai 2017, este destinată companiilor în continuă dezvoltare și include trei imprimante (HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW) și patru echipamente multifuncționale (DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW).  Vârfurile de gamă dispun de o capacitate avansată de gestionare a hârtiei prin tăvi suplimentare care permit creșterea volumului de hârtie și adaptarea la nevoile mereu în creștere ale companiilor.

Pentru a permite birourilor și grupurilor să lucreze cât mai inteligent și eficient, noile modelele din seria L8000 și L9000 asigură conectivitate mobilă inteligentă și sunt compatibile cu aplicația Brother iPrint&Scan. Echipamentele pot fi configurate în funcție de nevoile utilizatorilor, cu diferite scurtături pe ecran, accesibile prin NFC sau cu o simplă atingere. Conectivitatea NFC (near field communication) garantează siguranță și poate fi utilizată pentru implementarea funcției de pull printing, care permite utilizatorilor să imprime documentele confidențiale numai după ce s-au autentifcat cu un cod PIN sau cu un card ID.

Noua gamă se distinge prin flexibilitate și imprimare de calitate la un preț pe pagină competitiv – Eficiență continuă

Echipamentele din seria Business Color Laser au o viteză de imprimare de până la 31 de pagini pe minut atât color cât și monocrom, iar varful de gamă oferă o viteză de scanare mare la echipamentul multifuncțional, de 100 imagini pe minut color și monocrom.

Concepută special pentru un mod de lucru inteligent și eficient, gama are un ADF (automatic document feeder) cu o capacitate de până la 80 de pagini, care scanează direct în cloud sau către o locație din rețea. Ecranul tactil poate fi personalizat și permite utilizatorilor să-și creeze propriile comenzi rapide.

Noua serie de la Brother oferă posibilitatea minimizării costurilor, prin alegerea consumabilelor opționale care pot avea capacitate mare, foarte mare sau ultra capacitate de 9000 de pagini la negru, cyan, magenta și galben. De asemenea, specificația PrintSmart CostControl oferă vizibilitatea completă a modului de utilizare a echipamentului, permițând companiei să optimizeze bugetele prin stabilirea unor cote de imprimare.

Scanare direct către cloud fără a utiliza PC

Cu ajutorul PrintSmart SecurePro utilizatorii pot colecta date de imprimare și scana documente direct pe o adresă de e-mail, fără să folosească un fișier partajat, asigurând astfel păstrarea confidențialității documentelor sensibile.

Principalele îmbunătățiri ale seriei Business Color Laser sunt: creșterea cu 83% a capacității de intrare a hârtiei, creșterea cu 43% a dimensiunii ecranului tactil, creșterea cu 60% a capacității ADF-ului, creșterea cu 50% a capacității maxime al tonerului.

Noile modele ale seriei L8000 și L9000 sunt fiabile și sigure. Datorită construcției robuste și a noilor caracteristici de securitate încorporate, inclusiv autentificarea Active Directory, IPSec, 802.1x și SSL, echipamentele sunt potrivite în cele mai solicitante medii, iar informațiile sensibile pentru afaceri sunt protejate.

“Seria Business Color Laser a fost concepută să devină un adevărat partener tehnologic al companiilor aflate în plină dezvoltare. Această gamă de echipamente laser color oferă mai mult decât imprimare și scanare eficientă, ea permite îmbunătățirea substanțială a fluxului de lucru într-o companie. Înțelegem că fiecare afacere este diferită, iar serviciile noastre integrate oferă soluția ideală de imprimare pentru companiile în care o variantă de tip “one-size-fits-all” pur și simplu nu funcționează”, declară Monica Otlăcan, șef al Reprezentanței Brother în România.