Networking — May 22, 2017 at 6:47 am

Switch-ul industrial IE300 de la Allied Telesis câştigă premiul pentru cel mai bun produs hardware nou la competiţia Network Computing Awards 2017

by

ie300-12gp_web500Construit pentru performanţe de vârf în medii dure, switch-ul IE300 furnizează performanţele şi fiabilitatea cerute de instalările în mediul industrial din era Internet of Things (IoT).

Allied Telesis, furnizor de produse hardware şi software ce permit clienţilor să construiască soluţii de comutare date securizate, bogate în caracteristici şi scalabile, a învins alţi giganţi ai tehnologiei şi a câştigat premiul pentru produsul nou al anului în cadrul competiţiei Network Computing Awards 2017. Printre finaliştii acestei categorii s-au numărat IBM, Extreme Networks şi WatchGuard.

“Pe măsură ce caută să traducă în realitate multele beneficii promise de mediul Industry 4.0, producătorii îşi îndreaptă firesc atenţia către procese de fabricaţie mai inteligente, care necesită tehnologii precum edge computing, infrastructură wired şi wireless SDN-ready şi servicii cloud”, a spus Chris Elliott, managing director Allied Telesis International B.V. (UK). “Suntem încântaţi să fim recunoscuţi de cititorii Network Computing pentru capabilităţile noastre de reţelistică industrială, care devine o capabilitate importantă pentru clienţii noştri, pe măsură ce ei caută să obţină eficienţă mai mare şi economii de costuri din proiectele lor de smart manufacturing, smart city şi connected enterprise.”

De aproape 30 de ani, Allied Telesis furnizează conectivitate fiabilă şi inteligentă pentru orice medii, de la organizaţii mari, de tip enterprise, la proiecte complexe, de infrastructuri critice, de pe întreaga suprafaţă a globului. Allied Telesis este o companie recunoscută pentru inovările modalităţilor de livrare şi gestionare a serviciilor şi aplicaţiilor oferite – ceea ce duce la creşterea valorii şi scăderea costurilor de operare.

Allied Telesis a lansat recent soluţia inovatoare Secure Enterprise SDN (SES), care adaugă inteligenţă şi programabilitate reţelelor tradiţionale prin folosirea principiilor SDN la îmbunătăţirea răspunsurilor în timp real pentru operaţiuni cotidiene şi protecţia împotriva ameninţărilor de securitate şi a atacurilor cibernetice cu potenţial destructiv.

Dezvoltată pentru a satisface cererea în creştere pentru capabilităţi de tip SDN în cazul aplicaţiilor tradiţionale, non-data center, soluţia SES permite o plajă largă de programare şi control pentru infrastructuri OpenFlow enabled, aşa cum este cazul switch-urilor Allied Telesis din seriile x şi punctelor de acces wireless din seriile TQ. Soluţia SES este sprijinită de o suită generoasă de aplicaţii furnizată prin intermediul unui ecosistem larg de parteneri pentru a ajuta clienţii să-şi construiască reţele SDN/NFV pe deplin corespunzătoare cerinţelor.