Aplicatii — May 25, 2017 at 2:03 pm

Aplicația GPS adaugă funcția de căutare full-text

by
Screenshot_20170418-162203Sygic, aplicație GPS din lume cu peste 150 de milioane de utilizatori la nivel mondial, lansează o nouă funcție de căutare full-text, pentru a îmbunătăți și mai mult această deja impresionantă aplicație de navigație. Căutarea full-text permite utilizatorilor să găsească destinațiile mai rapid și mai ușor, fără atâtea bătăi de cap.

Prin funcția de căutare full-text îmbunătățită, Sygic dorește să restituie plăcerea deplasărilor cu autovehiculul personal. Noul upgrade cu hărți actualizate este gratuit pentru toți utilizatorii. Este inclusă și compatibilitatea cu funcția Puncte de interes oferită de Sygic, care permite conducătorilor auto să vadă evaluările Foursquare și Yelp,
precum și datele de contact, programul de deschidere și chiar categoria de preț a fiecărui punct de interes.
„Fiecare nouă funcție este o provocare entuziasmantă pentru noi și un avantaj sporit pentru utilizatorii noștri. Aplicația elimină barierele dintre ceea ce înseamnă un software de navigație tradițional și o platformă pentru utilizare zilnică. Dorim să îi ajutăm pe utilizatorii noștri să găsească cele mai bune locuri de cazare și chiar să își alimenteze autovehiculele cu combustibil la cel mai bun preț,“ a afirmat Michal Štencl, director executiv la Sygic.
De asemenea, cu cea mai recentă versiune a funcției Smart Bluetooth oferită de Sygic, aplicațiile pentru Android vor întreba automat utilizatorii dacă doresc să navigheze spre casă atunci când se urcă în autovehiculul personal la serviciu. Este suficientă configurarea adreselor de acasă/de la serviciu și a orelor de plecare de la adresele respective, după care dispozitivul se va ocupa de restul. Totodată, aplicația de navigație prin GPS Sygic, datorită informațiilor din trafic în timp real pe care le oferă, asistă utilizatorii în evitarea cozilor și identifică cel mai rapid drum spre casă.
O nouă funcție unică pentru utilizatorii sistemului de operare Android este Navigația cu o singură atingere (One Tap Navigation) de la Sygic. Acești clienți vor putea să salveze destinația dorită pe ecranul smartphone-ului (de exemplu, Market Street din San Francisco) și, cu o singură atingere, vor putea să navigheze spre destinația respectivă, în orice moment. Conducătorii auto pot salva mai multe adrese pe ecranul propriului dispozitiv, de exemplu, Mama, Tata, Bunica, Universitate, 5th Avenue din New York. În acest fel, utilizatorii economisesc timp, deoarece transmit destinația de navigație direct de pe ecranul smartphone-ului, cu o singură atingere.