Business — May 25, 2017 at 2:26 pm

LLP Bucharest – 20 de ani de profesionalism pe piața din România

by
LLPLLP Bucharest a împlinit 20 de ani de activitate pe piața românească. LLP este unul dintre liderii de soluții din categoria Financial Management Systems (FMS), iar primul client datează din anul 1997.

“Air BP este primul nostru client de Infor FMS SunSystems și trebuie subliniat faptul că această companie este în continuare clientul nostru. Deși firmele evoluează și cerințele acestora legate de sistemele informatice se schimbă permanent, avem un număr impresionant de clienți cu care colaborăm de 10-15 ani. Retenția ridicată a clienților este rezultatul strategiei grupului LLP, în care punem accentul pe calitatea serviciilor și pe crearea unei relații foarte bune cu clienții noștri”, a declarat Ioana Rențea, Business Unit Manager – LLP Group.

LLP România este cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. LLP România are un număr impresionant de clienți pentru această gamă de soluții: Edenred (Accor Services), Grand Hotel Marriott, , Realitatea Media, HBO, Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding –GlaxoSmithKline, KPMG Romania, PricewaterhouseCoopers, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, Mccann Erickson s.a.
În afara distribuției soluțiilor Infor și a soluțiilor software ale altor parteneri precum Microsoft și Pivotal, LLP a dezvoltat și proprietate intelectuală în zona de soluții de business.
Gama de soluții systems@work, dezvoltată de grupul LLP, este una dintre cele performante aplicații din categoria PSA (Professional Services Automation). Aplicațiile systems@work sunt dedicate automatizării proceselor din firmele de servicii profesionale, firme de avocatură, companii de consultanță în diverse domenii și altele. În anul 2006, McCann Erickson a devenit primul client al soluției systems@work.
“În prezent, grupul își orientează strategia de dezvoltare pe zona de Business Intelligence. În acest sens, începând cu anul 2011, au intrat în portofoliu soluțiile Infor BI. Tot din anul 2011 datează și primul client, o implementare complexă a soluției de BI la grupul Grivco.” a completat Ioana Rențea.
Cu prilejul împlinirii a 20 ani, LLP Bucharest a organizat un eveniment în cadrul căruia au fost premiate cele mai importante proiecte ale companiei:
 Primul client LLP – AIRBP Romanian Fuelling Services (1997).
20 de ani de LLP în România – momente importante
 1997 – Air BP devine primul client de Infor FMS SunSystems. Air BP este și în prezent clientul LLP.
 2006 – McCann Erickson este primul client pentru Time@Work.
 2011 – Grupul Grivco devine primul client pentru soluțiile de Business
Intelligence – Infor BI.
 Cel mai bogat portofoliu de produse LLP Bucharest – implementat la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.
 Cel mai dinamic client LLP Bucharest – HP – Enterprise Services Romania (2000).
 Cea mai constructivă și sinergică colaborare – Finexpert (2003).
 Cel mai puternic client regional al LLP din zona media – HBO Romania.
 Cea mai provocatoare implementare SunSystems – Avon Cosmetics Romania (1997).
“LLP Bucharest și-a consolidat poziția pe piața de soluții din România, printre clienții săi regăsindu-se jucători importanți pe piața autohtonă. Am început acum 20 ani cu Infor Financial Management (SunSystems) și, cu toate că perioada de viață a unei soluții de gestiunea afacerii este de aproximativ cinci ani, avem un număr considerabil de clienți care utilizează soluțiile noastre de peste un deceniu. Acest lucru dovedește gradul de satisfacție a clienților precum și capacitatea de a ne adapta la cerințele unui mediu de afaceri tot mai dinamic. În plus, ca filială a grupului LLP, dispunem de un know-how regional, putând realiza implementări complexe în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, precum și la nivel global.” a concluzionat Ioana Rențea.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: www.llpgroup.com sau www.infor.com.