NEWS — May 25, 2017 at 2:42 pm

Noi carcase de gaming

by
Comunicat_Zion & IceCagenJoy pune la dispozitia clientilor sai numeroase solutii de componente PC, cum ar fi surse si carcase, dar si produse conexe destinate protectiei acestora, cum ar fi UPS-urile.

In zona de gaming sunt in proiect doua noi modele de carcase, Zion si Ice Cage. Carcasa Zion este o carcasa ideala pentru cei care doresc sa isi exprime personalitatea intr-un mod inedit. Zion este realizata cu un design curajos cu
unghiuri ascutite si iluminare LED. Combinatia de culori negru-rosu cu lateralele transparente si ventilatoarele cu LED ofera un aspect agresiv sistemului de gaming permitand totodata un flux de aer neintrerupt componentelor din interior.
Carcasa Ice Cage are partile laterale transparente din sticla, la fel ca si panoul frontal. Aceasta arhitectura permite utilizatorilor sa afiseze intregul sistem pastrand in acelasi timp praful la distanta. Cele trei ventilatoare cu LED asigura o racire excelenta pentru performanta maxima. Optimizata pentru cele mai recente  componente, Ice Cage este perfecta pentru pentru cei care isi doresc un sistem high-end.