Cloud Computing / Edge — June 6, 2017 at 10:31 am

Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP

by

Cloud SAP imageAtos anunță lansarea soluției Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP, o nouă serie de servicii administrate în cloud pentru ecosistemele SAP, inclusiv pentru SAP HANA. Această nouă soluție poate fi folosită în structuri multi-cloud pentru a găzdui aplicații SAP într-un mediu total hibrid de cloud. Soluția face parte din oferta Atos Canopy și este o componentă cheie a Atos Digital Transformation Factory.

Mai multe afaceri se mută în cloud

Pe măsură ce cloud-ul devine platforma preferată pentru transformare digitală a clienților Atos, companiile sunt în permanentă căutare de noi soluții pentru a lansa și opera ecosistemele SAP în cloud, ce le va permite o flexibilitate mai mare și un nivel de securitate sporit. De asemenea, strategiile lor de sourcing necesită adoptarea de structuri multi-cloud, având ca beneficii administrarea și securitatea propriului cloud și deschiderea și scalabilitatea cloud-ului public.

Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP

Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP este soluția unică pentru clienții care doresc să devolte aplicațiile și procesele ecosistemelor SAP în cloud, beneficiind totodată de flexibilitate și scalabilitate, securitate, eficiență operațională și costuri reduse. Clienții au posibilitatea de a folosi structuri multi-cloud printr-un portal unic rulat de platforma ServiceNow ITSM. Această platformă în cloud este susținută de serviciile administrate în totalitate de Atos care includ suport sub forma celor mai comune 30 de solicitări Standard Service și beneficiează de funcționalitatea software-ului SAP Landscape Management. Soluția Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP se bucură de experiența Atos în susținerea a mai mult de 30 milioane de utilizitatori SAP, în special prin ofertele sale de servicii de management SAP.

“Ca parte a transformării lor digitale, clienții noștri trebuie să acționeze rapid, în concordanță cu cerințele mediului de afaceri actual, aflat într-o permanentă schimbare, iar cloud-ul oferă acest nivel de flexibilitate. În acest context, mulți dintre aceștia ne spun că trebuie să echilibreze corect modelele de costuri, lăsând loc pentru inovare, în timp ce se confruntă cu provocări majore privind securitatea și conformitatea. Noua noastră soluție Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP, hibrid prin definiție, le permite să selecteze combinațiile potrivite de cloud pentru ecosistemele lor SAP” a declarat Peter Pluim, Executive Vice President, Atos Infrastructure and Data Management.

Disponibilitate

Soluția Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP va fi disponibilă în a doua jumătate a anului 2017 pe platforma Atos Canopy Digital Private Cloud pentru clienții ce doresc să beneficieze de securitatea și administrarea datelor în cloud-ul propriu. Soluția va fi disponibilă și pe serverele bullion Atos, ce va permite o capacitate de memorie single node pentru SAP HANA de până la 16TB. Microsoft Azure și Amazon Web Services vor oferi, de asemenea, soluția Cloud Hibrid Orchestrat pentru SAP, clienții profitând de scalabilitate și acces la cloud-urile publice.