Internet/Telecom — June 6, 2017 at 7:53 am

Moto Z2 Play si Moto Mods va aduc noi posibilitati

by

Moto Z2 PlayDe la lansarea noastră de anul trecut, familia de smartphone-uri Moto ZTM cu Moto ModsTM le-a permis oamenilor să realizeze cu un telefon lucruri pe care nu le credeau posibile. De la proiectarea unui ecran de 70 de inchi oriunde v-ați afla până la transformarea telefonului într-o cameră cu zoom optic de 10x, platforma Moto Mods oferă inovații mobile fără precedent.

Ecosistemul Moto Mods continuă să se dezvolte. Adăugăm constant noi accesorii Moto Mods – și suntem dedicați acestui angajament. Următoarea generație de produse vă va permite să vă bucurați de noi moduri în care să transformați smartphone-ul dumneavoastră.

 Moto Z2 Play: Mai subțire, mai ușor și mai rapid

Conceput în întregime în Statele Unite, cu un design mai subțire, mai ușor, mai rapid și performant, a doua generație Moto Z2 Play livrează caracteristicile pe care le doriți, oferind în același timp posibilități de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

Oferind o combinație între stil și performanță, Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal care nu doar arată extraordinar, ci și face față utilizării zilnice. Ecranul Full HD Super AMOLED de 5.5” oferă detalii precise, indiferent de ceea ce redați. De asemenea, beneficiați de o durată a bateriei de 30 de ore și un procesor octa-core de 2.2GHz care să vă alimenteze întreaga zi și chiar și o bună parte din ziua următoare. Ați uitat să vă încărcați telefonul Moto Z2 Play peste noapte? Nicio problemă – aveți până la opt ore de funcționare în doar 15 minute de încărcare2 cu funcția de încărcare rapidă. 

Moto Z2 Play combină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel, pentru a putea face fotografii mai luminoase și mai precise chiar și în condiții de luminozitate redusă. Tehnologia laser autofocus de generație viitoare cuprinde o rază extinsă de până la 5 metri care vă permite să focalizați de 3 ori mai departe într-un mediu complet întunecat. Iar datorită camerei frontale de 5MP și flash-ului dual color corectat, veți arăta minunat în orice selfie pe timp de zi sau noapte.  

De asemenea, Moto Z2 Play oferă și o serie de Experiențe Moto minunate. Funcția Night Display va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care vă poate afecta somnul. Iar noile solicitări instant din Moto Voice vă vor oferi informații precum prognoza meteo sau actualizări în calendar sau pot lansa automat o aplicație fără a fi nevoie să atingeți sau să deblocați telefonul. Datorită cititorului de amprente reconceput, puteți activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a naviga mai repede între ecrane. Faceți swipe stânga pentru a merge înapoi, dreapta pentru a accesa aplicații recente, atingeți pentru a merge la ecranul principal și țineți apăsat pentru a bloca telefonul. Și pentru că nu există butoane care să vă încarce ecranul, beneficiați de o vizibilitate optimizată.

În vreme ce acest smartphone conceput cu precizie este impresionant în sine, Moto Z2 Play se poate transforma instant în ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie, atunci când are alături accesoriile Moto Mods.

Moto Mods: Depășiți barierele unui smartphone

Anul trecut am introdus Moto Mods, accesorii menite să adauge noi funcții care nu sunt disponibile pe nici un alt smartphone. Acum vă oferim chiar mai multe posibilități în materie de modularitate mobilă.

Schimbați modul în care vă jucați

Preluați controlul jocului cu Moto GamePad. Acest nou accesoriu vă permite să vă transformați telefonul Moto Z într-o consolă de gaming cu o singură mișcare. Utilizați cele două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică, oriunde unde v-ați afla. Moto GamePad include și un acumulator de 1035mAh pentru o experiență de gaming de durată.

 Sunet de înaltă calitate cu o singură mișcare

Prima generație JBL SoundBoost v-a ajutat să începeți petrecerea, iar cu noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2, petrecerea continuă. Noul sistem SoundBoost 2 vă oferă posibilitatea de a reda muzică pentru întreaga petrecere, cu capacitate de redare integrată de 10 ore. Iar grație stratului impermeabil, nici o picătură de apă nu mai poate opri muzica. Acest accesoriu este oferit în culorile roșu, albastru sau negru, și un design superior care îmbină materialul cu un contur îmbunătățit pentru o senzație mai plăcută în mână, fiind de asemenea compatibil cu noua aplicație JBL EQ.

De altfel, a fost publicată și o nouă aplicație, denumită My JBL SoundBoost 2, care vă permite să ajustați sunetul așa cum preferați. Fie că ascultați muzică, urmăriți videoclipuri sau vă încurajați echipa preferată, suportul integrat vă oferă o experiență audio-vizuală cu adevărat imersivă. Toate cu o singură mișcare, fără a fi nevoie de conectare suplimentară.

Bucurați-vă de cea mai rapidă încărcare cu TurboPower, oriunde v-ați afla

Alegeți cum să vă încărcați telefonul cu pachetul Moto TurboPower. Adăugați instant încă o zi de viață acumulatorului când capacitatea bateriei este o prioritate. De asemenea, vă puteți reîncărca telefonul rapid (până la 15W) când sunteți în deplasare și aveți nevoie de energie; funcția de încărcare rapidă vă permite ca în doar 20 de minute să încărcați acumulatorul până la 50%. 

Încărcare cu stil

Tăiați cablul de alimentare și eliminați dezordinea cu Moto Style Shell cu încărcare wireless. Adăugați încărcarea wireless rapidă (până la 10W) la telefonul dumneavoastră Moto Z într-un design ultra-atractiv și elegant. Disponibil într-o varietate de opțiuni pentru ca telefonul să se asorteze mereu stilului dumneavoastră.

Disponibilitate

Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods vor fi disponibile în țările EMEA în cursul acestui an și vor fi anunțate local.