Evenimente — June 8, 2017 at 9:03 am

Allied Telesis demonstrează puterea soluţiilor securizate wireless şi wireline de tip SDN în cadrul Open Networking Summit

by

sdnSoluţia Innovative Secure Enterprise SDN (SES) adaugă inteligenţă şi programabilitate reţelelor tradiţionale prin folosirea principiilor SDN, astfel îmbunătăţind responsivitatea în timp real pentru operaţiunile cotidiene şi împotriva ameninţărilor de securitate şi a atacurilor cibernetice cu potenţial dăunător.

Allied Telesis, furnizor de frunte de produse hardware şi software care permit clienţilor construirea de soluţii de comutare date securizate, bogate în caracteristici şi scalabile, a efectuat o demonstraţie cu soluţia SES în cadrul 2017 Open Networking Summit, organizat de The Linuc Foundation. Dezvoltată pentru a satisface cererea în creştere pentru capabilităţi de tip SDN pentru reţelele tradiţionale de întreprindere, soluţia SES permite un grad ridicat de programabilitate şi control asupra infrastructurii OpenFlow, aşa cum este cea caracterizată de switch-uri Allied Telesis din seriile x şi punctele de acces wireless din seriile TQ.

Soluţia SES este sprijinită de o suită bogată de aplicaţii livrate prin intermediul unui ecosistem divers de parteneri în scopul ajutorării clienţilor din zona Enterprise şi Service Provider la construirea de reţele SDN/NFV pe deplin compatibile.

Allied Telesis a urmărit îndeaproape dezvoltarea OpenFlow ca protocol SDN şi astfel reuşeşte în mod regulat să depăşească în performanţe alţi vendori în cadrul testelor comparative.

Următoarele familii de produse Allied Telesis sunt SDN-ready încă de acum:

“După un eveniment de succes SDN legat de interoperabilitatea multi-vendor, care a avut loc în cadrul prestigioaselor laboratoare Berkeley Labs suntem încântaţi să arătăm clienţilor cum să construiască şi să instaleze reţele Secure Enterprise SDN care fructifică principiile SDN/NFV într-un model gata de instalare bazat pe reţelistică plug-and-play” , a spus Philip Yim, SVP Global Programs Allied Telesis.

” Allied Telesis are o lungă istorie de inovare şi suntem convinşi că am dezvoltat o soluţie SDN remarcabilă, care adresează nevoie de programabilitate şi control ale clienţilor de tip Enterprise. Pe măsură ce conceptul SDN se maturizează în cadrul întreprinderilor ca model de reţelistică dezagregat, noi credem că interoperabilitatea deschisă este cea care va permite cu adevărat cele mai bune opţiuni de alegere şi va reuşi să ducă la evitarea dependenţei de un singur vendor.”