Networking — June 8, 2017 at 2:14 pm

Axis si HID Global lanseaza in premiera o solutie integrata de control acces IP

by

Foto3Axis Communications va lansa, cu prilejul evenimentului IFSEC International 2017, o solutie de control acces ce integreaza produse Axis si HID Global. Astfel, angajatii companiilor isi vor putea folosi telefoanele sau alte echipamente mobile ca si carduri de acces.

Echipamentele mobile si smartphone-urile au devenit omniprezente, iar functionalitatile lor continua sa evolueze. Acum, aceste dispozitive pot fi folosite in aplicatii multiple, pornind de la plati contactless si pana la oferirea de informatii medicale. Prin integrarea produselor HID Global Mobile Access, Axis a dezvoltat o solutie care combina mobilitatea, atat de apreciata de utilizatori, cu nivelul de securitate pe care companiile il cer.

“Axis si HID si-au unit fortele pentru a dezvolta solutii IP de control acces, avand la baza fundamentul platformelor deschise.  Nivelul de adoptie al solutiilor mobile creste, iar acest parteneriat demonstreaza nivelul de inovatie pe care ambele companii il pot aduce”, a declarat Stephanie Hensler, Axis Communications Director of Business Development, Access Control.

Produsul creat de HID si Axis este primul de acest gen din lume, fiind o solutie IP end-to-end. Solutia include toate functionalitatile necesare unei organizatii, indiferent de marimea ei. Astfel, poate fi folosita atat in cadrul IMM-urilor, cat si in cadrul companiilor multinationale.

Solutia este compusa din:

Produsele Axis:

o   Controller de retea AXIS A1001. Acesta poate permite/ limita accesul persoanelor in anumite zone configurabile pe intervale orare;

o   Aplicatia AXIS Entry Manager este integrata cu HID Mobile Access® Portal si este folosita pentru configurarea sistemelor, adaugarea de utilizatori si gestionarea ID-urilor mobile.

Produsele HID Global:

o   HID iCLASS SE® si/ sau cititoare multiCLASS SE®;

o   HID Mobile Access® Portal;

o   Aplicatia HID Mobile Access®, disponibila in Apple® App Store si Google® Play.

Solutia stocheaza credentialele de acces pe dispozitivul mobil. Acest proces imbunatateste confortul utilizatorilor, reduce costurile pentru angajatori si ofera un nivel de securitate superior. Solutia este disponibila la nivel global, iar in cadrul standului Axis #E100 de la IFSEC International 2017 va invitam la demonstratii.