NEWS — June 11, 2017 at 8:53 am

Xerox se numara printre producatorii cu cele mai sustenabile practici de business

by
xeroxXerox a fost inclusa, pentru al optulea an consecutiv, in topul companiilor cu rezultate excelente privind practicile de sustenabilitate. Clasamentul este realizat de EcoVadis, un grup de evaluare a sustenabilitatii business-urilor globale.

Xerox s-a clasat pe primele pozitii (top 1%) in toate categoriile de furnizori, fiind cel mai bine clasat producator din industria sa in ceea ce priveste sustenabilitatea. De asemenea, Xerox face parte din top 2% furnizori din categoria producatorilor de computere si echipamente periferice. In fiecare an, 110 tari iau parte la acest studiu, efectuat pe 150 de sectoare de business.
Aspectele evaluate sunt politicile corporative, initiativele si realizarile privind mediul inconjurator, respectarea regulilor privind conditiile de munca, bunele practici de business si lanturile de aprovizionare.
“La baza companiei noastre a stat intotdeauna impactul pozitiv pe care il au produsele, solutiile si serviciile noastre asupra comunitatilor si a intregii planete,” spune Flor M. Colon, presedinte Xerox Corporate Social Responsibility Council. “Suntem foarte mandri de distinctiile acordate de EcoVadis si vom sarbatori asta alaturi de angajatii nostri din intreaga lume.”
Pentru a afla mai multe despre responsabilitatea sociala corporativa in cadrul Xerox, accesati raportul de Global Citizenship.