Business — June 13, 2017 at 2:02 pm

De la fondator la antreprenor

by
Microsoft AcceleratorMicrosoft Accelerator, cu sediul în Berlin, va începe, sub îndrumarea unei echipe formate din mentori, un nou program de accelerare pentru o serie nouă de startup-uri, în luna septembrie 2017. Pe lângă susținerea unor mentori profesioniști, programul facilitează și accesul la rețeaua internațională de clienți și parteneri Microsoft, la soluții de productivitate și la tehnologii de viitor precum Microsoft HoloLens, Surface Studio și inteligența artificială. Înscrierile sunt deschise, mai multe informații fiind disponibile la http://www.aka.ms/msab.

Începând cu data de 4 septembrie 2017, pentru o perioadă de patru luni, un număr de opt până la doisprezece startup-uri B2B din domeniul tehnologiei, selectate din Europa continentală (inclusiv țările nordice) vor începe scalarea business-ului lor în unul dintre cele mai de succes hub-uri dedicate startup-urilor din Europa, din sediul Microsoft Berlin. Ca parte a noului program de accelerare, o echipă alcătuită din experți de vârf în afaceri și tehnologie va ajuta participanții – fără a deveni acționari – să își extindă și scaleze afacerea. Accentul se va pune pe startup-uri aflate în faza de expansiune, care au încheiat faza de finanțare și a căror activitate se desfășoară în industrii de viitor precum inteligența artificială, Machine Learning, realitate mixtă, analiza volumelor mari de date (Big Data), Blockchain, servicii de Cloud, Internet-of- Things și Software-as- a-Service. Aspectele critice necesare în pasul următor de dezvoltare al acestor startup-uri vor fi prioritatea principală a programului, acestea fiind susținute prin oferirea accesului către noi clienți și parteneri.
Startup-urile care sunt pregătite să facă pasul următor, au o echipă remarcabilă, un produs viabil și venituri consistente, sunt invitate să se înscrie în acest program de 16 săptămâni, înscrierile fiind deschise la acest moment.
Pe data de 4 septembrie 2017, un juriu va anunța companiile care vor avea oportunitatea de a se alătura programului Microsoft Accelerator.