NEWS — June 19, 2017 at 7:48 pm

Smart ID deschide un nou birou la Timișoara

by

Smart IDSmart ID Dynamics a anunţat deschiderea unui nou birou la Timișoara, dedicat firmelor ce își desfășoară activitatea în zona de vest a ţării, focusul nostru fiind companiile cu domeniu de activitate axat pe producţie.

Noul birou va fi amplasat în zona centrală a orașului, pe Blvd Liviu Rebreanu nr 30, și va deservi clienţii din judeţele Caraș Severin, Arad, Timiș. În cadrul biroului, vor fi acoperite atât activităţile de consultanţă cât și activitatea de service și mentenanţă a echipamentelor de tip terminale mobile, scanere de coduri de bare, de la brandurile aflate in portofoliu: ZEBRA, Datalogic, TSD, Printronix, etc.

“Prin infiinţarea biroului din Timișoara, Smart ID Dynamics dorește să vină în întâmpinarea companiilor vestice cu soluţiile de digitalizare a proceselor din producţie. Anul acesta venim cu o noutate și deschidem biroul din Timișoara, prin care urmărim să fim cât mai aproape de comunitatea oamenilor de afaceri. Avem încredere în potenţialul acestei pieţe și ne dorim să oferim cele mai bune servicii pentru clienţii din aceeste zone”, a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner al Smart ID Dynamics.

Prin deschiderea acestui birou, reţeaua Smart ID Dynamics ajunge să acopere întreg teritoriul Romaniei.