NEWS — June 22, 2017 at 11:28 am

TotalSoft o numeste pe Dania Selaru in functia de EAS Executive Director

by

Dania SelaruTotalSoft o numeste pe Dania Selaru in functia de Executive Director pentru dezvoltarea vanzarilor si livrarea solutiilor EAS (Enterprise Application Software). In noul rol, aceasta va coordona o echipa de peste 200 de oameni si va fi responsabila de promovarea produselor business ale TotalSoft in Romania.

Dania Selaru aduce aproape 20 de ani de experienta in industria de IT&C, ocupand anterior functii de management in mai multe companii multinationale, precum IBM si Telekom. Experienta sa vasta, cunostintele si pasiunea pentru tehnologie inovatoare vor aduce un plus valoare echipei TotalSoft.

Unul dintre obiectivele Daniei Selaru este de a pozitiona TotalSoft ca furnizor strategic de tranformare digitala pentru companiile din Romania. Imbunatatirea satisfactiei clientilor prin optimizarea proceselor interne de livrare si implementarea celor mai bune practici din industrie vor fi, de asemenea, printre principalele obiective ale Daniei.

Dania Selaru este absolventa a Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti si are un MBA obtinut la The Open University.