Hardware — June 27, 2017 at 10:09 am

Xerox VersaLink C7000 creste productivitatea din birouri prin optimizari de software si hardware

by

Xerox VersaLink C7000Xerox Romania lanseaza o noua gama de echipamente multifunctionale de imprimare A3 (MFP-uri) cu tehnologia ConnectKey® incorporata – Xerox® VersaLink® C7000. Aceasta serie de echipamente color include modelele C7020, C7025 si C030 si beneficiaza de imbunatatiri pe partea de hardware cu mai putine piese mobile, componente mai rezistente pe traseul hartiei si un sistem avansat de gestionare a imprimarii.

„Imprimantele VersaLink sunt prevazute cu numeroase functii si tehnologii Xerox care economisesc timpul utilizatorilor, accelereaza schimbul de informatii si eficientizeaza fluxurile de lucru,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. „Mai mult, pe langa partea de software, seria C7000 beneficiaza si de optimizari din punct de vedere al hardware-ului pentru cresterea fiabilitatii si a nivelului de productivitate.”

Toate echipamentele care au integrata tehnologia Xerox ConnectKey sunt proiectate pentru a fi adevarati asistenti pentru birou. Gama VersaLink C7000 are integrata o functie de recunoastere optica a caracterelor (OCR), poate scana direct catre USB/mail/retea si se poate configura rapid si usor, fara ajutorul departamentului de IT.

MFP-urile VersaLink C7000 sunt compatibile cu serviciile de ultima generatie pentru gestionarea imprimarii Xerox Managed Print Services, care fac posibila monitorizarea de la distanta a livrarii serviciilor si consumabilelor. De asemenea, echipamentele beneficiaza de conectare instantanee la servicii cloud, cum ar fi aplicatia de traducere Xerox Easy Translator Service, si la dispozitive mobile – totul direct din interfata cu utilizatorul. 

Principalele caracteristici ale echipamentelor multifunctionale de imprimare Xerox VersaLink C7020/7025/7030 sunt: 

·  Copiere de pana la 600 x 600 dpi

·   Imprimare de pana la 1200 x 2400 dpi

·  Imprimare mobila: Apple® AirPrint®, compatibilitate cu Google Cloud Print™, pluginuri Xerox® Print Service şi Mopria® Print Service pentru Android™

·  Procesor/Memorie (Standard): 1,05 GHz Dual Core/ 4GB memorie

·   Imprimare din/scanare in Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, platforma Xerox® DocuShare® şi altele