NEWS — July 10, 2017 at 9:30 am

Epson finalizează construcția celei mai avansate fabrici de imprimante inkjet

by

Fabrica Epson PhilippineSeiko Epson Corporation a anunțat încheierea lucrărilor de construcție a celei mai avansate fabrici, cu scopul creșterii producției de imprimante cu jet de cerneală, dar și a celei de videoproiectoare 3LCD în fabrica deja existentă din Philippine.

Din 2015 până în prezent Epson a investit 143 de milioane de dolari pentru extinderea fabricilor existente cu cele mai moderne și tehnologizate linii de producție. Noua fabrică a fost construită respectând cele mai exigente reglementări de protecție a mediului și are un sistem solar de generare de energie cu o capacitate de aproximativ 3,000 kWh.

Epson deține deja facilități de producție pentru imprimante inkjet și videoproiectoare în China, Indonezia și Philippine, însă în contextul creșterii cererii pentru aceste categorii de echipamente, a decis suplimentarea capcităților de producție. Pe segmentul imprimantelor cu jet de cerneală compania anticipează o creștere semnificativă a producției de echipamente cu recipiente de cerneală de mare capacitate, ca urmare a vânzărilor tot mai importante înregistrate în regiunile emergente și nu numai, dar și a imprimantelor cu jet de cerneală pentru birou și a multifuncționalelor inkjet ultra-rapide devenite tot mai populare peste tot în lume.

Epson, producătorul de videoproiectoare numărul 1 la nivel global de 16 trimestre consecutiv, va crește, de asemenea, substanțial producția de echipamente de proiecție. Divizia ”Visual communications” înregistrează o creștere constantă a vânzărilor în contextul cererii de videoproiectoare business, educaționale, dar și pe segmentul comercial, cu precădere în piețele emergente.

Odată cu noua fabrică, numărul angajaților Epson Precision (Philippine) va crește de la 14.400, în prezent, la aproximativ 20.000.