Enterprise Software — July 12, 2017 at 11:18 am

Pregătiţi pentru a vă gestiona întreaga afacere – de la managementul financiar-contabil la managementul lanțului de aprovizionare și managementul producției?

by

sage erp x3Transformați modul în care compania dvs. face faţă concurenţei și se dezvoltă cu ajutorul unei soluții de management al afacerii mai rapidă, mai simplă și mai flexibilă, la un cost scăzut și complexitate redusă în comparaţie cu sistemele ERP tipice. De la achiziții la depozitare, producție, vânzări, relaţia cu clienții și managementul financiar-contabil, Sage X3 introduce o modalitate mai bună de a vă gestiona întreaga afacere, la scară globală.

Sage X3 oferă o gamă largă de funcționalităţi avansate şi integrate pentru a vă susține toate procesele de bază ale afacerii, cu investiții și resurse IT minime.

·   Managementul financiar-contabil

Controlați rezultatele cu acuratețe și vizibilitate globală în timp real, respectând în același timp cerințele operaționale locale.

·   Managementul lanţului de aprovizionare

Țineți pasul cu cererea și asigurați o eficiență optimă.

·   Managementul producţiei

Comercializaţi rapid și eficient, gestionând toate procesele de fabricație cu un singur sistem complet.

Doriți să accesaţi o demonstrație on-line a soluției de management al afacerii de ultimă generație? Continuați pe: www.deveho.com

 

,,Sage X3 ne permite să acoperim atât contabilitatea de grup, cât și contabilitatea locală. Principalul beneficiu pentru noi a fost acela că am reușit să reducem ciclul de închidere și consolidare de la două luni la mai puțin de două săptămâni”, declară Bart Venesoen, Controlor Internațional, Phoenix International Services.

 

Cine suntem?

Sage_X3_preferred_CMYKSage

Sage X3 este soluția globală ERP a grupului Sage dedicată companiilor mijlocii și filialelor grupurilor mari cu cerințe internaționale. Sage X3 are o prezență în peste 60 de țări din întreaga lume.

Sage se află în top 3. Sage a dezvoltat soluții de gestionare a afacerilor de peste trei decenii și este unul dintre primii trei furnizori de software pentru managementul afacerilor din întreaga lume.

Peste 5.000 de clienți au ales Sage X3, deoarece este ușor de folosit, rapid de implementat și rentabil.

 

Deveho_FBDEVEHO Consulting Group

Deveho Consulting Group este un partener internațional de afaceri axat pe implementarea Sage X3 în mai multe țări, utilizând cele mai bune practici recunoscute în implementarea soluţiilor ERP atât din domeniul tehnic cât și fiscal pentru mai multe țări, printre care şi România.

Cu aproape 20 de ani de experiență, suntem un actor principal cu expertiză de nivel înalt, o cultură orientată spre rezultate și dorința de a satisface nevoile clienților.

Echipa noastră din România vă stă la dispoziție: +40 (0) 21 311 70 60 – romania@deveho.com