Foto-Video-Audio — July 17, 2017 at 9:43 am

Epson face echipă cu AVS pentru o proiecție multimedia uriaşă pe zidurile Vechiului Oraş al Ierusalimului

by
Epson_Ierusalim_1Zidurile Vechiului Oraş al Ierusalimului au fost luminate cu douăzeci de proiectoare laser instalabile Epson EB-L25000U, în cadrul unui proiect audio-vizual desfăşurate în Israel. Echipamentele au făcut proiecție animată pe o suprafață de 4.500m² de pe zidurile Vechiului Oraş, în timp ce sute de drone iluminate au creat mesaje pe cer.
Spectacolul de lumini e realizat cu ajutorul celor  mai recente tehnologii de proiecţie laser pentru a spune povestea oraşului prin imagini vii şi colorate. Proiecțiile au loc zilnic, între Poarta Jaffa şi Grădina Habonim, la temperaturi ridicate şi cu mult praf, mediu care se poate dovedi foarte dificil pentru proiectoare.

 Pe lângă cele douăzeci de proiectoare Epson, AVS, asistată de S.A. Systems Ltd., partener strategic al Epson Israel, a instalat o rețea de fibră optică de șase kilometri și o sută de hub-uri pentru a permite transmisia conținutului pe proiectoare.
Echipamentul EB-L25000U, un produs rezistent și fiabil, s-a dovedit soluţia optimă pentru mediul cald şi plin de praf în care a trebuit să funcţioneze. De asemenea, a fost uşor de montat, graţie unui sistem de răcire optimizat, care permite proiectorului să fie instalat şi să proiecteze din orice unghi. În plus, o unitate optică etanşă şi o construcţie cu disc de fosfor anorganic asigură 20.000 de ore de funcţionare fiabilă³, fără a fi nevoie de întreţinere, ceea ce înseamnă că organizatorii festivalurilor de acest gen nu mai trebuie sa intervină odată ce echipamentele sunt montate şi pot fi siguri că se vor bucura de o prestaţie continuă, fără probleme.