Business — July 25, 2017 at 12:43 pm

Ingram Micro a finalizat acordul de extindere pentru distributia gamei enterprise Dell EMC in Romania

by

Comunicat_Ingram Micro (RRC) DELL EMCIngram Micro (RRC) anunta semnarea parteneriatului de extindere a colaborarii cu Dell EMC pentru distributia integrala a portofoliul Dell EMC enterprise, ce include: servere, solutii de stocare, solutii pentru cloud computing si tehnologii de infrastructura convergenta. Produsele Dell EMC enterprise sunt construite pe platforme scalabile, flexibile si eficiente, cu management intuitiv, oferind clientilor de tip IMM sau mediu-enterprise avantaje multiple, precum fiabilitate, adaptabilitate si eficienta investitiei.

Ingram Micro (RRC) este distribuitor cu valoare adaugata pentru portofoliul EMC din 2013 si valoarea contributiei sale a fost recunoscuta prin distinctia Dell EMCValue Added Distributor of the Year” acordata pe 9 martie 2017, in cadrul galei Dell EMC Partners Awards din Bucuresti. De asemenea, Ingram Micro a castigat si la nivel mondial distinctia Dell EMC2017 Global Distribution Partner of the Year” in luna mai, la Summit-ul Mondial al Partenerilor Dell EMC din Las Vegas.

Ingram Micro a primit aceasta recunoastere ca urmare a cresterii cifrei de afaceri de la an la an, a livrarii de solutii complexe, a expertizei tehnice, dar si a permanentei investitii si a interesului pe care l-a aratat pentru intreg portofoliul Dell EMC.

Prin extinderea in Romania a colaborarii pentru intreg portofoliul enterprise Dell EMC, Ingram Micro (RRC) va pune la dispozitia canalului de parteneri resursele necesare pentru a facilita si simplifica procesul de vanzare a produselor enterprise Dell EMC si va sustine partenerii prin activitati de marketing si consultanta tehnica de exceptie.