Hardware — July 27, 2017 at 11:39 am

Fujitsu lansează un nou model de PC all-in-one

by

Fujitsu K557Compania Fujitsu a lansat recent Esprimo K557, un PC versatil all-in-one de tip desktop cu un design modern, care se integrează în cele mai vizible spaţii, cum ar fi recepţiile firmelor, spaţiile împărţite de birou sau sălile de curs. Acest ultim model lansat dispune de unitatea de procesare integrată în spatele ecranului full HD de 24 de inci. Preţul competitiv al produsului îl face accesibil pentru o varietate largă de scenarii de utilizare.

Conform producătorului, Esprimo K557 se integrează fără probleme în orice mediu de lucru de tip office şi reprezintă o economie de spaţiu fizic de 23% în comparaţie cu un desktop PC şi un ecran standard. Designul de tip all-in-one face ca desktopul să nu aibă nevoie de cabluri de conectare atunci când este folosit cu tastatură şi mouse wireless, accesorii care pot fi depozitate între ecran şi placa de susţinere atunci când nu sunt utilizate, pentru a maximiza spaţiul de birou.

fujitsuEchipamentul este dotat cu procesoare puternice Intel Core de generaţie 7, cu ajutorul cărora se poate gestiona cu uşurinţă multitudinea de aplicaţii folosite pe parcursul unei zile de lucru. În plus, chiar dacă este un model all-in-one, atât discul dur cât şi memoria internă pot fi actualizate cu uşurinţă.

Rüdiger Landto, Head of Client Computing Devices în cadrul Fujitsu EMEIA, declară: “Spaţiile de lucru devin medii tot mai minimaliste, iar companiile se chinuie să reducă nivelul de complexitate al tehnologiei utilizate. În acelaşi timp, cererea de performanţă sporită de procesare a datelor continuă să crească. Modelul Esprimo K557 este proiectat să fie un echipament integrat excelent – atrăgător şi suficient de compact ca să poată fi aşezat oriunde la vedere, dar în acelaşi timp suficient de robust ca să fie utilizat în locuri publice. De asemenea, echipamentul oferă ergonomie şi capabilităţi puternice de procesare date, totul la un preţ atrăgător. Această combinaţie câştigătoare înseamnă că produsul este potrivit pentru recepţii din diverse locaţii, săli de curs dar şi ca instrument solid de lucru pentru gestionarea eficientă a sarcinilor cotidiene de birou.”

În miezul modelului Esprimo K667 se regăseşte ergonomia, în sensul în care utilizatorii pot adopta o poziţie sănătoasă de lucru indiferent de preferinţele legate de statul jos sau în picioare, graţie opţiunii de ajustare a înălţimii cu patru nivele şi a opţiunii de rotaţie largă. În plus, porturile audio şi USB 3.0 sunt lesne accesibile, deoarece sunt localizate în partea frontală.

Protecţia datelor şi prevenirea furturilor sunt incorporate din fabrică în noul echipament, care dispune de măsuri importante de securitate, între care se numără software-ul Fujitsu Workplace Protect plus criptarea deplină a discului şi parolele la nivel de sistem. Ca opţiuni, sunt disponibile software-ul EraseDisk, un cititor SmartCard şi un drive optic. În plus, locaşul pentru cablu din spate poate fi blocat în scopul prevenirii manipulării sau furtului de componente. Esprimo K557 este comercializat de la începutul lunii iulie 2017, cu preţuri care încep de la 699 de euro, depinzând de model, configuraţie şi ţară.