Foto-Video-Audio — July 31, 2017 at 8:29 am

Incinta acustica la purtator cu noile casti audio Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth

by
Voyager 8200 UC Black
Voyager 8200 UC Black

Noile căști Bluetooth® stereo premium Voyager 8200 UC de la Plantronics, cu microfon incorporat, dispun de tehnologia de anulare pasivă și activă a zgomotului (ANC) pentru o concentrare maximă şi un sunet ireproşabil, şi reprezintă inclusiv o declaraţie de bun-gust datorită designului premium.

Căştile Voyager 8200 UC sunt concepute atât pentru managerul conectat care trebuie să fie în comunicare constantă, precum și pentru angajații dintr-un spațiu de birouri deschis care se confruntă cu distragerea atenției și cu zgomotul. Un studiu al companiei Oxford Economics din 2016 arată că 64% dintre cei ce lucrează în spaţii de birouri deschise consideră că izolarea de sursele de distragere a atenţiei contribuie la creşterea productivităţii (un sumar executiv al studiului este disponibil aici). Întrucât companiile continuă să îmbrățișeze planurile deschise și flexibile de lucru, soluțiile care pot ajuta la rezolvarea problemelor de zgomot și de distragere a atenției vor deveni și mai importante, de o natură critică.
Voyager 8200 UC sunt primele căști de business stereo complet manevrabile, cu microfoane multidirecționale în dublă pereche cu procesare digitală îmbunătățită a semnalului şi două niveluri de anulare pasivă și activă a zgomotului. Calitatea audio și claritatea premium asigură o experiență optimă, indiferent dacă efectuați un apel de conferință din mijlocul unui birou open space, ascultând muzica preferată în tren sau dacă lucrați dintr-o cafenea aglomerată. Caştile Voyager 8200 UC sunt disponibile în două culori: negru diamant și bej.
“Atunci când forța de muncă este extrem de mobilă, capacitatea unei afaceri de a-și asigura partenerii că angajații se pot concentra în timpul colaborării devine o prioritate de top”, a declarat Gavin Sear, Global Product Marketing Manager al Plantronics.
Voyager 8200 UC și recent introdusele Voyager 3200 UC pot fi gestionate complet prin Plantronics Manager Pro, serviciul opțional cu informații disponibile din suitele Asset, Usage, Conversation și Acoustic Analysis. Durata de viață a bateriei wireless oferă până la 24 ore timp de ascultare.  Folosind tehnologia Bluetooth, Voyager 8200 UC se poate conecta la computer Windows și Mac, la o gamă extinsă de telefoane prin IP cu ajutorul procesorului audio Plantronics BT600 USB, dar și direct la telefoanele și tabletele cu iOS și Android, asigurând o acoperire wireless de până la 30 de metri pentru dispozitivele Bluetooth® de clasa I.
Cu Plantronics Manager Pro, un serviciu Software-as-a-Service (SaaS) opțional, managerii IT pot monitoriza, gestiona și întreține de la distanță căștile Voyager 8200 UC, precum și alte căști Plantronics compatibile, pentru a se asigura că utilizatorii beneficiază de cea mai bună experiență de voce posibilă.  Cu Plantronics Manager Pro, managerii IT se pot asigura că angajații sunt gata să preia toate apelurile, prin configurarea experienței acestora, gestionarea implementărilor de firmware și utilizarea analizelor predictive pentru a detecta problemele de compatibilitate înainte de a le observa.
Plantronics este prezent în România din 2002 prin intermediul unui parteneriat de lungă durată cu distribuitorul local ABN Systems International.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.plantronics.com. Pentru a afla mai multe despre soluţiile disponibile în România, sunaţi la ABN Systems International 021-233.09.95.