Evenimente — August 10, 2017 at 5:54 am

Trust Gaming este prezent la Gamescom 2017

by

trustTrust Gaming, brandul de periferice foarte apreciat de pasionaţii de jocuri aflaţi în diferite stagii ale carierei lor de jucători, este prezent şi anul acesta la Gamescom 2017, cel mai mare şi mai important eveniment de gaming din Europa. Acesta se va desfăşura în perioada 22–26 August în Cologne, Germania. Trust Gaming, o prezenţă nelipsită de la marea majoritate a evenimentelor de gaming, aduce în cadrul Gamescom 2017 un stand de peste 120 mp, spaţiu dedicat pasionaţilor de jocuri ce vor să împărtaşească noul slogan #buildingchampions. 

Trust Gaming va prezenta în cadrul standului ideologia sa şi întrega gamă de produse, accesibile atât pentru toți cei ce descoperă primele jocuri, cât şi pentru profesioniştii ce caută un echipament special proiectat pentru nevoile lor. Trust Gaming crește alături de gameri, în timp ce aceștia progresează de la începatori la profesionişti, o filozofie ce este exemplificată perfect în videoclipul de mai jos.

 

Fii alături de Trust Gaming la Gamescom 2017 și descoperă secretul de a deveni un campion. Vino la standul nostru și concurează atât împotriva celorlalți vizitatori, cât şi a jucătorilor profesioniști. Mai mult, în urma unui parteneriat recent, produsele Trust Gaming pot fi testate şi în cadrul standului Ubisoft.

Trust Gaming la Gamescon 2017:

Standul Trust Gaming B2C – Hall 10.1 B-030,

Standul Trust Gaming B2B – Marketpoint Hall 2.1

Standul Ubisoft – Hall 6