NEWS — August 17, 2017 at 3:24 am

TELUS International achizitioneaza compania Voxpro

by

iStock_000000833867MediumTELUS International, furnizor de servicii BPO (business process outsourcing) la nivel global, a achizitionat compania Voxpro, specializata in solutii pentru suport clientii, asistenta tehnica si operatiuni de vanzari, prezenta pe pietele din Statele Unite, Irlanda, Romania si Filipine.

In Romania, TELUS International a intrat pe piata locala in 2012, odata cu achizitionarea companiei CallPoint, care avea in Bucuresti un centru de suport clienti infiintat in 2007. La momentul achizitiei, CallPoint avea 900 de angajati in Bulgaria si Romania. In prezent, TELUS International Europe reuneste peste 3.500 de angajati in Romania (Bucuresti si Craiova), Bulgaria (Sofia si Plovdiv) si Marea Britanie (Manchester si Cannock). De asemenea, Voxpro si-a lansat operatiunile pe piata locala la inceputul acestui an, infiintand un punct de lucru in Bucuresti, unde are in prezent 225 de angajati.

Operand acum sub numele de Voxpro – powered by TELUS International, compania cu sediul central in Irlanda are o experienta vasta in sprijinirea inovatiei si a companiilor cu tehnologii revolutionare, ajutandu-le sa evolueze si sa se transforme in unele dintre cele mai renumite branduri la nivel global. Datorita capabilitatilor sale in domeniul serviciilor de suport clienti, Voxpro ofera TELUS International un grad mai mare de diversitate si flexibilitate pentru a raspunde nevoilor companiilor inovatoare de pe piata.