NEWS — August 18, 2017 at 10:22 am

Proiecții de film și expoziții foto la ”Vama sub lumini de Oscar” 2017

by

EB_G6900WUEpson susține festivalul internațional de arte vizuale ”Vama sub lumini de Oscar” (VSLO), prin realizarea de proiecții de film, dar și prin imprimarea expozițiilor foto din cadrul evenimentului.

Proiecțiile vor fi realizate cu echipamentul EB-G6900WU, care redă imagini de cea mai bună calitate datorită tehnologiei 3LCD încorporate și a luminozității ridicate atât pe alb cât și pe culoare (Colour Light Output) de 6000 de lumeni.

Totodată, Epson a susţinut tipărirea, pentru expunerea la VSLO, a expozițiilor lui Chris Suspect, renumit fotograf american, invitat special al ediției de anul acesta a VSLO, dar și pe ale fotografilor români Steluța Popescu și Vlad Cioplea. Fotografiile au fost realizate pe hârtie Epson Enhanced Matte Posterboard, în format A2+ şi A3+, cu un model predecesor al imprimantei Epson SureColor SC-P9000, în laboratorul foto Kodex.

Echipamentele Epson dedicate pasionaţilor de fotografie şi diverse tipuri de hârtie fotografică vor putea fi testate în cadrul seminarului „Redefinirea limitelor în fotografia de peisaj”, susţinut de Cornel Lazia pe 21 august 2017.

Epson va recompensa câștigătorul trofeului „Vama sub lumini de Oscar” cu imprimarea unui portofoliu de 10 lucrări în format A3+, la calitate foto profesională, pentru organizarea unei expoziţii.