NEWS — August 22, 2017 at 10:12 am

Senzorii outdoor pentru zone rezidentiale

by

OPTEX VXSenzorii VX s-au remarcat de-a lungul timpului datorită performanţei superioare de detecţie în orice condiţii meteo şi raportului corect preț-calitate. Astfel, în ultimele două decenii, OPTEX a vândut la nivel global peste un milion de astfel de dispozitive, aceasta fiind seria care a înregistrat cel mai mare succes. Modelele au fost implementate în scenarii de securitate ce au abordat atât segmentul rezidenţial, cât şi pe cel comercial, asigurând o protecţie la exterior superioară, fără alarme false.

Seria este astăzi completată cu noi modele ce combină cu succes toate elementele ce au diferenţiat aceste produse de competiţie. Suplimentar, acestea dispun acum de tehnologii îmbunătăţite şi un design versatil, de ultimă generaţie, care permite instalarea rapidă şi ușoară. Ajustarea ariei de detecţie şi a nivelului de senzitivitate se poate face acum prin simpla rotire a carcasei la 90 de grade, iar asigurarea aliniamentului senzorului este realizată cu ajutorul unui indicator de nivel.

În funcţie de spaţiul care se doreşte a fi monitorizat, utilizatorii pot alege între două variante de culori, carcasă albă cu capac frontal alb, sau carcasă neagră cu capac frontal alb.

Toate modelele noi beneficiază de avantajele oferite de tehnologia anti-masking şi sunt echipate cu un sistem de interpretare inteligentă a semnalului, denumit SMDA. Astfel, prin analizarea modelelor de detecţie şi informaţiilor despre mediul înconjurător, tehnologia SMDA reduce riscul de apariţie al alarmelor false, cauzate de schimbările climatice sau de vegetaţie.

Lista modele lansate:

VXS-AM – model PIR de exterior, cu fir;

VXS-RAM – model PIR wireless, cu baterie;

VXS-DAM – model PIR/MW de exterior dual-tech;

VXS-DRAM – model PIR/MW de exterior dual-tech wireless.

Aceste modele sunt puse la dispoziție în România prin canalul de parteneri OPTEX la nivel local.