Foto-Video-Audio — August 23, 2017 at 9:10 am

Doar câteva zile în care se mai poate profita de oferta Panasonic

by

top-970px-RONimic nu poate fi mai simplu. Orice persoană care cumpără o cameră foto Lumix, un obiectiv ori o cameră video Panasonic aflate în promoție și își înregistrează achiziția pe website-ul promoției  va  primi garanție pe o perioadă de cinci ani pentru aceste produse. Întregul proces este simplu și durează doar câteva secunde. După completare, confirmarea garanției vă va fi trimisă sub forma unui certificat în format pdf.

Printre camerele foto incluse în această ofertă specială se află Lumix G80, care realizează fotografii de excepție și este ideală pentru înregistrare video 4K. Funcția de stabilizare duală a imaginii și rezistența la intemperii îi oferă o flexibilitate maximă chiar și în cele mai dificile condiții de exterior.

Camera compactă Lumix FZ2000, dotată cu un senzor de 1-inch și zoom optic 20x, este un alt produs extraordinar. Ecranul pivotant vă permite să captați imaginea perfectă chiar și în cele mai dificile condiții.

Lumix GX800 a fost concepută pentru cei care sunt constant în mișcare și au nevoie de un dispozitiv compact, dar cu funcții avansate. Are un vizor înclinabil care face posibilă realizarea selfie-urilor în 4K, precum și un bliț tip „pop-up” care se deschide atunci când este necesar. Ușoară, elegantă și ideală pentru călătorii.

Uimitorul teleobiectiv Lumix G H-FSA100300 este perfect pentru înregistrarea evenimentelor sportive cu mișcare rapidă și chiar fotografierea animalelor de care, în mod normal, este dificil să vă apropiați. Spre deosebire de obiectivele tradiționale, obiectivele Lumix G precum acesta sunt mici, ușoare și pot fi ținute într-o singură mână.

Incredibila cameră video Panasonic HC-VXF990 poate fi utilizată nu doar pentru înregistrarea unor materiale video de excepție, ci și pentru a realiza fotografii uimitoare în 4K. Cu vizorul EVF și funcția Cinema Like Effect, pot fi obținute efecte cu adevărat profesionale.

Aceasta este doar o selecție a câtorva produse extraordinare pentru care se aplică această ofertă. Toți cei interesați trebuie să viziteze repede website-ul pentru oferta specială completă căci promoția se va încheia la finalul lunii august. Este o oportunitate de care trebuie profitat și care nu apare frecvent.

O listă completă a dispozitivelor incluse în oferta specială poate fi găsită aici:

https://lumix5yw.com/ro/homepage-5/

Termenii și condițiile pentru oferta specială pot fi găsiți aici:

https://lumix5yw.com/ro/regulament-termeni-si-conditii/