NEWS — August 23, 2017 at 4:58 pm

Noul Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

by

Google+_Cover_1080x608_2017-07-10Incepand cu 23 august, ora 19, Samsung Galaxy Note 8, noul terminal al producatorului sud-coreean, este disponibil pentru precomanda pentru clientii Vodafone Romania. Clientii care inregistreaza o precomanda vor primi gratuit un Samsung DeX, in limita stocului, dispozitiv ce permite conectarea lui Samsung Galaxy Note 8 la monitor, tastatura si mouse pentru o experienta de desktop inedita.

Noul Samsung Galaxy Note 8, lansat oficial de producator pe 23 august, dispune de un ecran de 6,3 inchi Quad HD+ Super AMOLED Infinity, ce ofera o experienta de vizionare fara precedent. In ceea ce priveste performantele, Samsung Galaxy Note 8 beneficiaza de doua camere principale de 12MP cu stabilizare optica a imaginii, care permit realizarea unor imagini clare.

Clientii pot inregistra o precomanda pentru Samsung Galaxy Note 8 pana pe data de 14 septembrie inclusiv, in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinele partenerilor si pe www.vodafone.ro<http://www.vodafone.ro>. Samsung Galaxy Note 8 poate fi achizitionat la un pret de la 259 de euro, impreuna cu abonamentul Super RED 89.