Hardware — August 24, 2017 at 9:50 am

Noi echipamente de imprimare de la Xerox pentru echipele cu un ritm de lucru alert

by

Xerox_VersaLink_C500Xerox România a lansat patru noi modele de echipamente de imprimare în gama Xerox VersaLink, destinate grupurilor de lucru cu puțini utilizatori, dar care au nevoie să imprime volume mari de documente, într-un timp scurt. Cele patru produse sunt imprimantele color Xerox VersaLink C500 și C600 și echipamentele multifuncționale de imprimare (MFP) color Xerox VersaLink C505 și C605. Toate echipamentele au încorporată tehnologia ConnectKey®, care îi ajută pe utilizatori să economisească timp și resurse prețioase.

„Experții de la Xerox au reproiectat aceste echipamente de la zero, pentru un plus de fiabilitate,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. „Astfel, pe lângă beneficiile aduse de tehnologia ConnectKey, echipamentele au un design hardware nou, cu mai puține componente mobile și cu un cap de imprimare Hi-Q LED avansat.”

Toate cele patru echipamente au un ecran tactil color de 7 inch (C505 și C605), respectiv 5 inch (C500 și C600), care îmbină tehnologia hardware și capacitățile software pentru a oferi o experiență de utilizare intuitivă. Interfața are un design familiar, asemănător unui smartphone sau unei tablete, care le permite utilizatorilor să finalizeze chiar și cele mai complexe lucrări în mai puțini pași.

Noile echipamente Xerox VersaLink permit efectuarea sarcinilor de birou mai rapid și mai ușor, mulțumită funcției de salvare a setărilor utilizate frecvent ca presetări în meniu. Mai mult, funcția Simple ID permite crearea de profiluri de utilizatori (individuale sau de grup), securizate printr-un ID și o parolă și personalizate în funcție de nevoile și de sarcinile utilizatorilor.

Principalele caracteristici ale echipamentelor multifuncționale de imprimare Xerox VersaLink C500, C505, C600 și C605 sunt:

  • Imprimare de până la 1200 x 2400 dpi
  • Imprimare mobilă: Apple® AirPrint®, compatibilitate cu Google Cloud Print™, pluginuri Xerox® Print Service şi Mopria® Print Service pentru Android™
  • Recunoaștere optică a caracterelor (OCR) (C505 și C605)
  • Imprimare securizată, verificare firmware, autentificare la nivel de utilizator și firewall intern
  • Imprimare din/scanare în Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, platforma Xerox® DocuShare® şi altele