NEWS — August 29, 2017 at 1:41 pm

Dell la IFA 2017

by
Dell XPS 13 (Model 9360) Touch 13-inch notebook computer, codename Dino 2 MLK.
Dell XPS 13 (Model 9360) Touch 13

Dell lansează o suită de dispozitive şi servicii care oferă cea mai cuprinzătoare şi captivantă experienţă disponibilă de procesare. Noile oferte includ noul Inspiron 13 7000 2-în-1 şi laptopuri Intel Core de a 8-a generație ,îmbunătăţiri de performanţe pentru apreciatul XPS 13, casca Dell Visor Windows Mixed Reality şi serviciul de asistență Premium Support Plus. Aceste noi inovaţii demonstrează angajamentul Dell de a oferi cele mai bune experienţe audio şi video pentru procesarea de date, realitate virtuală (VR) şi gaming pentru consumatori.

Noul serviciu de top Premium Support Plus de la Dell pleacă de la suport tehnic 24/7, service la faţa locului după diagnoză la distanţă şi suport tehnic hardware şi software. Serviciul descoperă probleme în mod proactiv, identifică problemele înainte de declanșarea acestora, elimină automat viruşii şi optimizează performanţele pentru PC-urile tip consumer. Acest serviciu vine, în același timp, cu caracteristici avansate de suport, precum reparaţii pentru daune accidentale.

Noile laptopuri Inspiron 7000 sunt disponibile în variantele de 13 şi de 15 inci, oferă un ecran FHD IPS și dispune de o opţiune UHD care acoperă 100% nevoia de AdobeRGB în cazul modelului de 15 inci. Performanţele laptopurilor au la bază procesorul Intel Core de a 8-a generație. Echipamentele oferă conectare biometrică fără parolă prin intermediul Windows Hello şi al camerei cu infraroşii sau al cititorului de amprentă digitală (doar pe modelul de 13 inci), precum şi o gamă întreagă de opţiuni de stocare date, incluzând PCIe NVMe SSD.

Modelul XPS 13 oferă acum performanţe mai mari datorită procesoarelor Intel Core i7 de a 8-a generaţie şi a tehnologiei Dynamic Power Mode.

Orientat către transformarea spaţiului realităţii virtuale, Dell a construit unul dintre cele mai largi portofolii de dispozitive VR-ready – notebook-uri, desktop-uri, mini-PC-uri şi AIO – şi soluţii VR end-to-end, pentru activităţi care pleacă de la creaţie până la consum şi stocare date. În parteneriat cu Microsoft, Dell se lansează în viitorul realităţii mixte cu modernul şi confortabilul dispozitiv Dell Visor – prima cască de realitate virtuală pentru platforma Windows Mixed Reality.