Foto-Video-Audio — August 29, 2017 at 1:18 pm

Canon îmbunătăţeşte gama L cu patru noi obiective

by

Obiectiv EF 85mm f_1_4L IS USMCanon Europe introduce patru obiective noi în gama premium L, oferind oportunităţi creative mai ample pentru fotografii profesionişti şi pentru amatorii pasionaţi.

Create conform standardelor de înaltă calitate pentru care sunt renumite obiectivele din gama L, EF 85mm f/1.4L IS USM, TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO şi TS-E 135mm f/4L MACRO sunt foarte uşor de folosit, sunt durabile şi pot fi utilizate cu succes la experimente fotografice care implică perspective şi scale.

Realizat ţinând cont de părerile primite de la fotografi din toată lumea, obiectivul EF 85mm f/1.4L IS USM a fost gândit să obţină tonuri de piele deosebit de plăcute şi perspective superbe atunci când realizaţi portrete sau fotografie de nuntă. Dotat cu un design nou din 14 elemente de obiectiv în 10 grupuri, EF 85mm include elemente calitative de înaltă precizie pentru corectarea aberaţiilor cromatice şi pentru a oferi performanţa optică impusă de senzorii de înaltă reoluţie de ultimă generaţie. Calitatea imaginii este îmbunătăţită şi mai mult cu ajutorul tehnologiei Air Sphere Coating (ASC). Acest strat cu indice de refracţie redus, de pe obiectivul EF 85mm, elimină umbrele şi efectele de fantomă, pentru a asigura imagini clare şi plăcute.

Obiectivul EF 85mm este dotat cu o diafragmă electro-magnetică, care foloseşte o diafragmă de f/1.4 formată din nouă lame. Aceasta permite obiectivului să obţină un aspect bokeh superb, esenţial pentru fotografii uimitoare. De asemenea, diafragma poate transmite mai multă lumină, pentru a ajuta expunerea şi controlul profunzimii de câmp. Funcţionarea rapidă a diafragmei este esenţială când doriţi să surprindeţi portrete deosebite, în care subiectul este principalul punct de focalizare. Fotografii se pot bucura acum şi de cea mai bună stabilizare, datorită funcţiei de stabilizare echivalentă 4-stops de care beneficiază obiectivul EF 85mm, care elimină tremurul aparatului foto şi riscul ca imaginile să fie compromise. Datorită combinaţiei dintre stabilizarea imaginii şi diafragma rapidă, obiectivul EF 85mm este ideal pentru utilizare în videografie.