Foto-Video-Audio — August 29, 2017 at 4:06 pm

Canon luminează atmosfera cu ajutorul noului bliţ macro twin

by

Bliț Macro Twin Lite MT-26EX-RTCanon Europe a lansat Macro Twin Lite MT-26EX-RT – un bliţ pentru fotografie profesională. Păstrând întreaga gamă de caracteristici specifice predecesorului său, MT-24EX, noul model de bliţ – MT-26EX-RT, beneficiază de o capacitate de iluminare mai mare, de mai multă flexibilitate, de durabilitate prelungită şi utilizare îmbunătăţită.  Este perfect de folosit la fotografiere în spaţii restrânse, de exemplu la fotografia culiniară, la prim-planuri în natură şi la imagini din domeniul stomatologic.

Bliţul MT-26EX-RT este dotat cu Macro Twin Lights cu sursele de lumină deplasabile, care poate fi poziţionat la intervale de cinci grade în jurul obiectivului. Acesta poate fi rotit în interior şi în exterior, în funcţie de cum aveţi nevoie ca fotografia să fie luminată. Rezultatul va fi că veţi putea surprinde în prim-plan cele mai surprinzătoare detalii, ideal pentru fotografie de produs şi pentru fotografii de portret, unde caracteristicile trebuie evidenţiate prin iluminare atentă. De asemenea, MT-26EX-RT este dotat cu lumini LED albe pentru focalizare, de mare intensitate luminoasă, care permit aparatului foto să focalizeze uşor pe obiecte şi să evalueze efectul iluminării asupra fotografiei înaine ca aceasta să fie făcută. Numărul ghid combinat (capacitatea bliţului de a lumina subiectul la o anumită sensibilitate şi într-un anumit unghi ale senzorului) pentru ambele surse de lumină a fost mărită, faţă de modelul MT-24EX, la 26/78 (ISO 100 în metri/picioare), având ca rezultat realizarea de prim-planuri excepţionale.

Bliţul MT-26EX-RT dispune de sisteme rapide de prindere noi pentru fiecare capăt de bliţ, care atenuează lumina bliţului, prevenind iluminarea prea puternică a imaginii. Bliţul dispune acum de o opţiune de declanşare cu mai puţină lumină, pentru a putea obţine expunerea corectă atunci când este folosit cu obiective cu diafragmă mare sau la distanţe mici. De asemenea, modelul MT-26EX-RT are un timp de de reîncărcare de 5,5 secunde sau chiar de 2,5 secunde dacă folosiţi bateria opţională compactă CP-E4N, ceea ce vă garantează că veţi putea realiza rapid fotografia ideală. Această opţine este ideală pentru realizarea de prim-planuri în natură, unde fiecare secundă contează. Pe panoul LCD va apărea un indicator de bliţ, semnalizând cât de încărcat este bliţul. În afară de încărcarea rapidă, datorită durabilităţii crescute a luminilor cu care este dotat, frecvenţa cu care trebuie verificată în service starea de funcţionare a bliţului a scăzut considerabil.

Tags