Data Center / Storage — August 30, 2017 at 9:06 am

Divizia Siemens Governance & Markets utilizează Fujitsu PRIMEFLEX pentru Hadoop

by

SiemensSiemens utilizează un sistem integrat Fujitsu PRIMEFLEX pentru Hadoop pentru a analiza sursele de date. Rezultatele formează baza analizei amenințărilor efectuate de analiști. Siemens AG este o companie lider în tehnologie de ultimă generație, activă în peste 200 de țări, în principal în electrificare, automatizare și digitizare.

Compania este lider în furnizarea de soluții eficiente de generare și transmisie a energiei electrice și inovează infrastructura, automatizarea, drive-ul și soluțiile software. În calitate de companie globală, Siemens este interesat să identifice amenințările sau riscurile actuale și viitoare la adresa securității angajaților, site-urilor și proiectelor, precum și evenimentelor și activităților din multe țări din toată lumea. Compania utilizează o serie de surse interne și externe pentru a facilita acest lucru. Siemens utilizează pachetul Fujitsu PRIMEFLEX, compus din: Fujitsu Integrated System PRIMEFLEX pentru Hadoop, FUJITSU Server PRIMERGY RX2540 M2, software-ul de analiză Datameer și distribuția Cloudera Hadoop.

Sistemul integrat FUJITSU PRIMEFLEX pentru Hadoop permite Siemens să pregătească și să proceseze volume de date mari și adesea nestructurate, în timp real, asigurând astfel că analiștii dobândesc cunoștințe valoroase pentru efectuarea analizelor de amenințare și de risc.

Printre beneficiile utilizării tehnologiei Fujitsu se numără procesarea automată, auditabilă și transparentă a volumelor mari de date, dar și reducerea sarcinilor de rutină pentru analiști, permițându-le să se concentreze asupra evaluărilor analitice. De asemenea, utilizarea soluțiilor Fujitsu mai oferă o flexibilitate ridicată pentru a face față cerințelor în continuă schimbare ale mediului de lucru, dar și oportunitatea de a dezvolta continuu procese și capacități de analiză. Mai mult, concluziile transparente reprezintă un alt avantaj al automatizării, acest lucru fiind deosebit de relevant pentru cerințele de conformitate. Cu alte cuvinte, transparența sprijină acum concluziile analitice și măsurile care rezultă din acestea.