Evenimente — August 31, 2017 at 7:36 pm

Acer extinde portofoliul de echipamente Predator

by

Acer a anunțat astăzi noi modele de echipamente din linia sa premium de gaming Predator, printre care seria de computere desktop Predator Orion 9000, cu Windows 10, cele mai puternice de până acum ale companiei, precum și monitorul Predator X35, ce beneficiază de tehnologiile NVIDIA® G-SYNC și Acer HDR Ultra pentru a oferi o performanță de top și imagini incredibile. Acer a lansat de asemenea căști și un mouse de gaming Predator, ce transformă controlul și experiența de gaming.

acer-predator-orion-9000Seria Acer Predator Orion 9000: Putere vizibilă

Conceput pentru a intimida adversarii și a inspira jocul, aspectul impunător al seriei Predator Orion 9000 se datorează carcasei exterioare în negru și argintiu, amintind de o navă spațială, cu iluminare personalizabilă RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. O fereastră laterală uriașă lasă să se vadă interiorul spectaculos, ce inspiră putere, cu un design care reduce interferențele electromagnetice (EMI), în ciuda dimensiunilor deschiderii. Opțional, ventilatoare cu iluminare personalizabilă RGB creează un spectacol impresionant de lumini, pentru un aspect chiar și mai captivant. Deoarece este echipat cu două mânere și rotile îmbrăcate în fibră texturată de carbon, Orion 9000 poate fi mutat cu ușurință. Panourile laterale se deschid fără unelte speciale, simplificând upgrade-urile de componente, iar capacul superior, cu sistem de deschidere push-open, oferă posibilitatea de a schimba rapid ventilatoarele. Un suport frontal pentru căști și ghidajele pentru cabluri ajută la păstrarea ordinii.

„Predator Orion 9000 este cel mai puternic PC pe care l-am produs vreodată,” a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer. „Cu procesoare cu 18 nuclee și patru procesoare grafice, aceasta este o platformă care întrece chiar și visele jucătorilor și utilizatorilor de aplicații grafice intensive.”

Răcirea cu lichid și IceTunnel 2.0 țin sub control temperatura din interior

Seria Predator Orion 9000 dispune de răcire cu lichid[i] și de tehnologia IceTunnel 2.0 dezvoltată de Acer, pentru a ține temperatura sub control atunci când în joc acțiunea se încinge. IceTunnel 2.0 este o soluție avansată de management al fluxului de aer care împarte ingenios întregul sistem în mai multe zone de temperatură, fiecare cu propriul tunel de aer care elimină căldura în exterior. Panouri enorme de plasă metalică în partea frontală și deasupra eliberează aerul cald și lasă aerul rece să intre, în vreme ce un număr de până la cinci ventilatoare cu diametrul de 120 mm, situate în față, deasupra și în spate răcesc aerul care circulă prin interior. O parte din fluxul de aer este dirijată spre spate, pentru a răci unitățile de stocare. Plăcile grafice dispun de ventilatoare tip suflantă, care elimină căldura prin spate, iar sursa de alimentare este izolată pentru a se evita interferențele de temperatură.

O platformă extremă pentru jocuri și creare de conținut

Ca unul dintre primii mari producători care au utilizat plăcile grafice de ultimă generație ale AMD, Radeon RX Vega, într-un PC destinat jocurilor, Acer ridică ștacheta oferind posibilitatea de a instala până la patru plăci Radeon RX Vega într-o singură unitate, pentru a obține imagini aproape fotorealiste – în timp real, la rezoluții înalte, cu sunet stereo și la rate înalte de refresh. Pasionații de jocuri pot de asemenea opta pentru două plăci NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti instalate în SLI, care pot rula cu ușurință aplicații de tip realitate virtuală.

În versiunea de top, Predator Orion 9000 va fi echipat cu un procesor de vârf, Intel® Core i9 Extreme Edition, cu 18 nuclee, și va avea 128 GB de memorie RAM quad-channel DDR4, configurație ce îi va permite să execute cu ușurință calcule intensive, la un nivel excepțional de performanță.

În ceea ce privește funcția de overclocking, aceasta poate intra în funcțiune la simpla apăsare a unui buton care selectează nivelul „turbo” de performanță.

Posibilitățile de conectare de echipamente periferice sunt excelente, grație a două porturi USB 3.1 Gen 2 (unul Type-C și unul Type-A), opt porturi USB 3.1 Gen 1 (unul Type-C și șapte Type-A) și două porturi USB 2.0 (Type-A). Predator Orion 9000 suportă în total trei sloturi M.2, ce extind posibilitățile de a mări viteza de lucru, puterea și capabilitățile computerului, iar cele patru sloturi PCIe x16 asigură spațiu pentru adăugarea de plăci grafice[ii].

x35Acer Predator X35: Imagini uluitoare

Acest monitor masiv de 35 de inci are un aspect 21:9, o curbură de 1800R și o rezoluție de 3440 x 1440 de pixeli (WQHD). Compatibil cu tehnologiile NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra și quantum dot, monitorul oferă de asemenea cel mai bun contrast posibil cu HDR (High Dynamic Range). Tehnologia avansată de ajustare locală a luminozității în 512 zone controlate separat iluminează ecranul doar atunci și acolo unde este nevoie. Predator X35 oferă un spațiu de culoare mai amplu și o cromatică mai saturată, acoperind 90% din standardul de culoare DCI-P3, și dispune de un interval de luminanță de câteva ori mai mare decât acela al monitoarelor cu o gamă dinamică obișnuită. Timpul rapid de răspuns, de 4 ms, și rata de refresh de 200 Hz, în combinație cu NVIDIA G-SYNC, furnizează o experiență de joc fluidă și realistă, fără rupturi de cadre sau artefacte vizuale.

Predator GameView oferă opt moduri predefinite de vizualizare, pentru a optimiza imaginea în funcție de diferitele tipuri de acțiune din joc. În afară de modul Standard, ECO, Graphic și Movie, sunt trei moduri speciale pentru jocuri, Action, Racing și Sports, care pot fi accesate ușor prin intermediul unui buton dedicat sau prin meniul On-Screen Display (OSD). Jucătorii își pot, de asemenea, defini propriul profil personalizat și pot programa fiecare mod în funcție de preferințe.

Tehnologia Acer BlueLightShield le dă utilizatorilor posibilitatea de a reduce emisiile de lumină albastră alegând una dintre cele patru setări diferite de filtru prin intermediul meniului OSD. Panoul VA (Vertical Alignment), din segmentul premium, oferă unghiuri de vizualizare largi, de până la 178 de grade orizontal și vertical. În plus, tehnologia Dark Boost permite vizualizarea detaliilor fine chiar și în medii slab iluminate.

Echipamentele Predator îmbunătățesc experiența de joc

Căștile de gaming Predator Galea 500 transpun utilizatorii în mijlocul jocului, oferind abilitatea de a auzi, nu doar de a vedea, amplasamentul exact al elementelor din joc. Tehnologia Acer TrueHarmony™ 3D Soundscape recreează spațiul acustic în funcție de poziția capului jucătorului, dând astfel iluzia că sunetul vine dintr-o direcție fixă. Dotate cu o diafragmă fabricată din bioceluloză montată într-un inel de cauciuc, căștile Predator Galea 500 redau acute clare și note joase profunde și au un răspuns rapid, reproducând precis vocile și gama de sunete medii și înalte, în timp ce incinta acustică unică transmite întreaga energie a bașilor. Predator Galea 500 dispun de profile personalizabile, cu trei moduri selectabile de către utilizatori – EQ Music, Movie și Sport.

Noul mouse de gaming Predator Cestus 500 dispune de un design unic, de tip dual switch, care le permite jucătorilor să ajusteze rezistența butoanelor în funcție de tipul preferat de joc, ca de exemplu o sensibilitate mai mare la jocurile FPS, care necesită mai multă agilitate, sau o forță mai mare pentru manevre fine, în cazul jocurilor RTS. Dispozitivul dispune de 16,8 milioane de lumini RGB, 8 tipare de iluminare, 5 profile predefinite, 8 butoane programabile și un conector USB aurit.

Prețuri și disponibilitate

Computerele de gaming din seria Predator G9 (desktop) vor fi disponibile în America de Nord din luna decembrie, la prețuri începând de la 1.999 USD, și în zona EMEA din noiembrie, la prețuri începând de la 1,999 de euro.

Monitorul Predator X35 va fi disponibil din Q1 2018.

Căștile Predator Galea 500 vor fi disponibile în America de Nord din noiembrie, la prețul de 299,99 USD, și în EMEA din noiembrie, la prețul de 299,99 de euro.

Predator Cestus 500 va fi disponibil în America de Nord și în EMEA din noiembrie, la prețul de 79,99 USD, respectiv 89,99 de euro.

Specificațiile concrete, prețurile și disponibilitatea diferă în funcție de regiune. Pentru detalii despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețurile acestora vă rugăm să luați legătura cu cea mai apropiată reprezentanță Acer sau cu cel mai apropiat retailer Acer, accesând www.acer.ro

Noile echipamente din seria Predator – computere desktop, monitor și accessorii – au fost prezentate la evenimentul de presă next@acer din cadrul IFA, în Germania, unde compania a anunțat o serie de noi echipamente și soluții. Pentru detalii, vizitați acer.com/nextatacer.