NEWS — September 5, 2017 at 9:19 am

11.500 de comercianți care acceptă plata cu cardurile de masă Gusto Pass

by

Carduri de masa Sodexo Gusto PassSodexo ajunge la aproximativ 11.500 de comercianți parteneri pentru cardurile de masă Gusto Pass și are cea mai extinsă rețea de unități de retail și HORECA în care sunt acceptate tichete de masă în format electronic, acoperind în întregime teritoriul României.

Sodexo a distribuit aproximativ 240.000 de carduri pentru angajații companiilor partenere, din industrii precum: IT, telecomunicații, e-Commerce, Business Process Outsourcing (BPO) și call center, automotive, bunuri de larg consum, transporturi. Din totalul tichetelor de masă pe care Sodexo le emite în prezent, aproximativ 35% sunt deja în format card.

Cardurile de masă nu permit retragerea de numerar de la ATM-uri, astfel că angajații care le utilizează sunt mai predispuși să mențină comportamentul de a face plăți cu cardul inclusiv pentru alte tipuri de carduri.

Toate cardurile de masă Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip & pin și sunt contactless. Plățile contactless reprezintă 80% din totalul tranzacțiilor realizate cu cardurile de masă Sodexo Gusto Pass.

Cardurile de masă Sodexo Gusto Pass pot fi utilizate în toate marile rețele comerciale de retail și în HORECA și multe altele, dar și în magazine de proximitate. Întreaga rețea Sodexo poate fi consultată pe www.mysodexo.ro  sau https://cardsodexo.ro/

În prezent, valoarea nominală maximă a tichetului de masă este de 15,09 lei.