NEWS — September 5, 2017 at 9:10 am

Electrolux participa la IFA 2017

by

Cuptor Electrolux_The Cook ViewElectrolux participa si anul acesta la unul dintre cele mai mari evenimente dedicate inovatiei in tehnologie, IFA 2017, setand noi standarde in confortul casnic.

Electrolux prezinta platforma „Make Life Delicious” cu ajutorul unei colectii de povestiri create in colaborare cu bloggeri de lifestyle internationali si bucatari cu stele Michelin, din Europa si Orientul Mijlociu, dar si cel mai nou cuptor incorporat din gama sa, dotat cu o camera video, si o masina de spalat vase unica in randul electrocasnicelor de acest tip.

Cu ajutorul camerei The CookView®, incorporata in manerul cuptorului, poti urmari in timp real  gradul de preparare al preparatului din cuptor, panoul de control fiind disponibil pe un dispozitiv mobil (Android sau ios) folosind Wifi.

Iar pentru ca experienta culinara sa fie desavarsita nu doar din punctul de vedere al gustului, dar si al confortului, Electrolux completeaza tehnologiile din bucatarie, cu masina de spalat vase ComfortLift, premiata RedDot si IF Awards pentru design-ul sau ergonomic.