Evenimente — September 12, 2017 at 2:32 pm

Credit de nevoi personale instant, complet online

by

ing_banner_homebank_620x258_roÎncepând cu luna septembrie, clienții ING pot obține oricând și oriunde un credit de nevoi personale 100% online, prin platforma HomeBank, în doar 15 minute având și banii transferați în contul curent.

Creditul de nevoi personale online este posibil datorită semnăturii electronice, echivalentul semnăturii olografe.

Clienții beneficiază de aceleași condiții ca în cazul creditelor de nevoi personale contractate în agenții: aceleași costuri și valoare maximă împrumutată (90.000 de lei), fără documente suplimentare.

În procesul de a obține creditul, clientul ING solicită emiterea unui certificat digital de către InfoCERT SPA Italy, prin intermediul Home’Bank, pe care îl va folosi pentru a semna termenii și condițiile creditului. Obținerea semnăturii electronice certificate este gratuită pentru clienții ING și se realizează instantaneu.

Etapele de obținere a unui credit instant online includ completarea datelor cu caracter personal de către client, obținerea instantanee a semnăturii electronice calificate, verificarea solvabilității clientului la ANAF și Biroul de Credit, semnarea electronică a documentelor de împrumut, după care suma aprobată este transferată în contul curent al clientului. Toată documentația este trimisă pe adresa lui de e-mail atașată contului.

Pentru a îndeplini criteriile de eligibilitate, clientul trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să fi fost angajat timp de cel puțin un an și cel puțin 6 luni la actualul angajator, să aibă venituri stabile (salariu sau pensie) raportate la ANAF, de minim 1.000 de Lei.