Business — September 13, 2017 at 10:44 am

Fujitsu PRIMERGY M4 si Fujitsu ETERNUS DX S4 parte dintr-un program demo pentru reselleri

by

W-DK42852Ingram Micro România (RRC) a adus în premieră pe piața IT din România trei echipamente Fujitsu de ultimă generație, lansate în luna iulie la nivel mondial: un server din noua generație Fujitsu PRIMERGY M4 și 2 echipamente de stocare Fujitsu ETERNUS DX S4 (Hybrid și All-flash) şi lansează în exclusivitate, la nivel național, un program demo care înglobează aceste tehnologii de ultimă oră.

Ingram Micro a fost ales de către Fujitsu ca distribuitor exclusiv pentru a oferi acces și pentru a implementa acest program demo în țările din SEE. Astfel, resellerii au posibilitatea să testeze în premieră unele dintre cele mai performante echipamente în materie de stocare de date și le pot utiliza pentru prezentare la clienții finali.

„Am creat acest program demo pentru a le oferi partenerilor noștri şi clienţilor finali posibilitatea să testeze echipamentele, să le vadă la lucru și să fie la curent cu noile tehnologii nu doar din fișe tehnice, studii de caz sau de pe internet. Când vorbim de Fujitsu PRIMERGY și Fujitsu ETERNUS, vorbim de echipamente de ultimă generație, performante, dar și costisitoare. Companiile ce doresc să investească într-o astfel de tehnologie au astfel posibilitatea să o testeze mai întâi, pentru ca mai apoi să ia decizia de achiziție în deplină cunoștință de cauză. În lunile septembrie și octombrie am pregătit mai multe întâlniri cu partenerii noștri în București, Iași, Cluj, Sibiu și Oradea, prin care le vom oferi acces la demo şi mai multe informaţii, după care vom pune la dispoziție echipamentele celor care doresc să le testeze în diverse medii și scenarii de lucru. Prin intermediul acestui demo, companiile din România pot să aleagă varianta optimă raportată la nevoi și să beneficieze de consultanță pe întreaga durată a procesului, atât din partea partenerilor noștri, cât și din partea echipei Ingram Micro România”, a declarat Marian Herțanu, Fujitsu Product Manager în cadrul Ingram Micro România.

Noua generație de servere FUJITSU PRIMERGY

12Noua generație de servere Fujitsu, concepută pentru procesoarele Intel® Xeon® Scalable, cuprinde serverele dual și quad socket din familia PRIMERGY, precum și sistemul de business pentru situații critice octo-socket PRIMEQUEST. Cu noua generație, Fujitsu oferă o gamă completă de servere optimizate pentru volumul de lucru, ideale pentru construirea unor centre de date sigure, agile, cu multe cloud-uri: arhitectură IT pentru o lume digitală. Reprezentând probabil unul dintre cele mai mari progrese din ultimii zece ani, recentele inovații în materie de servere au ca vârf de lance serverul multi-nod PRIMERGY CX400 M4, care oferă putere de calcul specifică încărcării într-un mod compact și modular. PRIMERGY CX400 M4 combină densitatea și performanța serverelor de tip blade cu simplitatea și eficiența costurilor serverelor rackabile standard, fiind o platformă versatilă și orientată spre viitor, ideală pentru construirea de sisteme integrate și tehnologii software-defined, virtualizare, HPC sau cloud.

Echipată cu noile procesoare Intel® Xeon® Scalable, întreaga generație nouă de servere Fujitsu PRIMERGY și PRIMEQUEST Business Model este concepută pentru performanțe excepționale, cu o securitate hardware îmbunătățită. Noile modele aduc îmbunătățiri importante în tehnologiile de in/out, de memorie, de stocare și de rețea. Pe lângă performanța și eficiența lor, serverele de generație următoare sunt optimizate printr-un set de funcții care se potrivesc cu cea mai largă gamă de aplicații dintr-o multitudine de industrii, inclusiv procese de afaceri și baze de date, sisteme, medii cloud și virtuale, precum și aplicații bogate în date, cum ar fi analizele de date în timp real, realitatea virtuală sau inteligența artificială.

Caracteristicile tehnice includ module îmbunătățite de memorie DDR4 și o capacitate de până la 6 TB pentru serverul quad socket PRIMERGY, opțiuni flexibile de configurare și mixare pentru unitățile de stocare, dar și cele mai avansate unități de procesare grafică (GPU) pentru a susține cele mai exigente cerințe de calcul și volume de date.

Caracteristicile integrate de management permit departamentelor IT să implementeze, să monitorizeze și să asigure suport de la distanță, în timp ce noul software de management a infrastructurii Fujitsu ServerView® permite o funcționare eficientă și o administrare consolidată a infrastructurilor convergente și a echipamentelor din data center.

34

5

 

 

 

 

 

Noul ETERNUS DX S4

8Intr-o lume digitala,datele joaca un rol vital in afacerile companiilor. Cu noul Fujitsu ETERNUS DX S4, stocarea datelor devine un factor de stimulare pentru dezvoltare, pentru creșterea eficienței și asigurarea continuității afacerii companiei.  Folosind o tehnologie care suportă volume din ce în ce mai mari de date, Fujitsu ETERNUS DX S4 automatizează operațiunile și îmbină armonios stocarea datelor în memorie flash sau pe disc.

Aplicația ETERNUS SF Storage Management completează sistemele ETERNUS DX S4 prin funcțiile sale simple de configurare și administrare unitară a tuturor sistemelor de stocare hibride și integral flash din familia ETERNUS.