NEWS — September 14, 2017 at 10:01 am

Noi solutii de conectivitate ATEN

by

ATEN_new_logoATEN a devenit membru colaborator la HDBaseT Alliance. Noul statut va permite ATEN sa ajute Alianta sa accelereze integrarea tehnologiilor A/V si IT care exista deja in industrie. De asemenea, ATEN va avea astfel ocazia de a-si imbunatati viitoarea generatie de produse A/V profesionale, oferind acces la cele mai noi tehnologii HDBaseT.

ATEN are peste 30 de instructori calificati si peste 20 de solutii A/V profesionale cu tehnologie HDBaseT™, inclusiv echipamente de tip Video Matrix, precum si repartitoare si solutii de extindere video High Definition/KVM. ATEN va fi invitata sa contribuie cu cei peste 38 de ani de experienta ai sai in domeniile KVM si IT pentru a defini specificatiile produselor care integreaza tehnologii A/V si IT.

Tehnologia HDBaseT este ideala pentru instalari A/V profesionale si asigura o solutie simpla si eficienta din punct de vedere al costurilor pentru transmiterea semnalului 4K Ultra High Definition (UHD) la distante de pana la 100m. Aceasta combina semnalul audio/video Ultra-HD fara compresie, conectivitate Ethernet 100Mb, USB 2.0 si 100W putere electrica (Power Over Cable) si semnale de control, permitand astfel unui singur cablu LAN sa inlocuiasca mai multe cabluri si conectori din mediul de afaceri sau din zona solutiilor de divertisment pentru acasa.

ATEN ofera o gama completa de solutii HDBaseT de calitate inalta, precum switch-uri matrix care pot fi echipate cu o placa HDBaseT I/O cu 4 porturi, pentru a putea ruta astfel pana la 32 de conexiuni de intrare si 32 de conexiuni de iesire HDBaseT, dar si solutii de extindere si repartitoare video High Definition/KVM. Pe langa HDBaseT 2.0, ATEN are in plan in viitorul apropiat integrarea celei mai noi tehnologii de compresie fara pierderi (lossless) – Display Stream Compression (DSC) 4K 60Hz 4:4:4 – in mai multe solutii A/V profesionale.

In Romania, produsele ATEN sunt distribuite de ELKO Romania.