Securitate — September 22, 2017 at 12:10 pm

Senzor cu infrarosu dedicat usilor glisante

by

OPTEX OA-Axis TOA-Axis T este un dispozitiv realizat în conformitate cu legile europene şi locale, fiind conform cu EN 16005 şi DIN 18650, modelul fiind testat şi aprobat de către organizaţia TÜV de certificare a calității din Germania.

Seria Optex OA-Axis din care face parte şi produsul OA-Axis T este prima de acest gen ce se bazează pe un senzor infraroşu, combinând astfel procesul de activare cu cel de securitate. Prin folosirea tehnicii unice de detecţie Optex, produsele seriei OA-Axis oferă atât un maxim de securitate cât şi o detecţie rapidă a mişcării din perimetru, ce conduce la activarea uşilor de acces.

Performanţa senzorului Optex cu infraroşu este superioară, acesta putând detecta orice persoană sau obiect ce se apropie de uşile glisante, chiar dacă se opresc în faţa lor. Aria de detecţie este mare, uşile pot fi activate chiar dacă persoanele transportă bagaje sau se apropie dintr-un unghi adiacent. Tiparul de detecţie permite detectarea de oameni şi de obiecte de la depărtare.\

Instalarea se realizează rapid, iar pentru setarea ariei de detecţie se recomandă folosirea finderului Optex Infrared. Instalarea se poate realiza chiar şi la o înălţime de trei metri.

Pentru mai multe detalii accesaţi http://optex.eu/sensor/oa-axis-t-tuv/