NEWS — September 24, 2017 at 7:13 am

Noi echipamente de tip array de nivel entry din seria SC

by

dellDell EMC a extins o gamă completă de capabilităţi de nivel enterprise pentru modelele sale de nivel entry din seria SC, fapt care conferă un acces fără precedent la tehnologie avansată de stocare date pentru afacerile de toate dimensiunile şi bugetele. Noile echipamente accesibile de tip array Dell EMC SCv3000 reînnoiește complet întregul portofoliu de oferte din gama SC, și oferă un grad mai ridicat de automatizare, de integrare şi de diseminare mai facilă de capabilităţi cu produsele mai mari din seria SC.

Echipamentele din seria SCv3000 includ multe din caracteristicile sistemului de operare SC care au făcut populare produsele SC9000, SC7020 şi SC5020 în rândul unei game largi de clienţi de tip midrange storage. Printre noile capabilităţi oferite acum la nivel entry se numără:

  • Progresia Datelor – permite auto-segmentarea reală a datelor cu flexibilitate de configuraţie de tip “0-100% flash”
  • Comprimare Inteligentă – Oferă o reducere de până la 93% a capacităţii necesare (1)
  • Replicare/federalizare deplină cu alte echipamente array din seria SC – protejarea investiţiei cu itinerar de lucru încorporat pentru adaptare facilă la schimbarea nevoilor
  • Migrare Live – mobilitate fluidă a datelor şi echilibrare a încărcărilor fără costuri suplimentare
  • Volum Live – caracteristica de volum auto-failover/auto-repair elimină întreruperile de fluxuri de lucru în timpul dezastrelor sau a căderilor neaşteptate
  • Integrare PS Series (EqualLogic) – replicarea trans-platformă şi managementul unificat permit clienţilor PS/EqualLogic să adauge ușor echipamentele SC la mediilor lor curente de lucru
  • Enterprise Chargeback, thin clones, replicare la distanţă şi altele


Platforma hardware SCv3000 este, de asemenea, actualizată în mod semnificativ faţă de generaţia anterioară SCv2000. Noile procesoare Intel cu 6 nuclee, memoria de două ori mai mare şi lăţimea de bandă de trei ori mai mare duc la o creştere a performanţelor de 50%, cu maxime testate de până la 270.000 IOPS (2)

Echipamentele de tip array SCv3000 pot fi instalate de către client, micşorând costurile iniţiale, însă sunt, de asemenea, sprijinite de o gamă completă de servicii ProSupport şi ProDeploy, incluzând versiunile “Plus” – precum şi noua opţiune de servicii avansate Optimize.

Clienţii pot alege unul dintre cele două noi modele de bază (SCv3000 şi SCv3020), precum şi una din cele trei noi incinte opţionale de extindere (SCv300, SCv320 şi SCv360). Ei pot amesteca şi potrivi aceste elemente de construcţie ca să instaleze o capacitate de până la 1PB per array, folosind orice combinaţie de SSD-uri şi discuri dure tradiţionale în formate 3,5″ şi 2,5″. Ulterior, echipamentele multiple de tip array pot fi grupate în clustere federalizate cu activarea echilibrării proactive a încărcării şi instrumente de migrare rapide, bazate pe ghidul automat încorporat.

Ca şi în cazul altor produse SC, echipamentele din seria SCv3000 oferă o gamă extinsă de integrări hardware şi software Dell EMC, incluzând suport de tip plugin VMware vSphere, împreună cu suport pentru VMware Virtual Volumes. Suportul Dell EMC pentru protecţia datelor, managementul stocării şi disponibilitatea produselor, incluzând Data Domain, PowerPath, RecoverPoint, VPLEX, ViPR şi altele, asigură pentru clienţi succesul operaţiunilor într-o mare diversitate de ecosisteme de lucru în schimbare, atât în momentul de faţă, cât şi pe viitor, pe măsură ce afacerilor lor evoluează.

Echipamentele de stocare de tip array din seria Dell EMC SCv3000 pot fi comandate şi vor fi disponibile la nivel general de la începutul lui octombrie 2017, la un preţ de pornire de sub 10.000 USD.