Evenimente — September 25, 2017 at 6:04 pm

ELKO Partner Event 2017

by

connect.share.succeed (002)ELKO Partner Event este evenimentul principal al ELKO Romania ce reuneste an de an cei mai importanti parteneri pentru a impartasi strategii, idei si noutati, cunostinte si experienta. Evenimentul s-a bucurat de o larga participare, circa 200 de persoane fiind prezente la eveniment pe parcursul celor 3 zile.

Sub deviza connect. share. succeed., evenimentul a fost structurat intr-o serie de paneluri de discutii despre provocarile pietei, precum si demonstratii ale celor mai noi produse si solutii, intreg evenimentul reprezentand o oportunitate excelenta de colaborare, schimb de idei, de experienta, precum si oportunitati noi de business.

Printre solutiile prezentate la ELKO Partner Event se enumera: securitate perimetrala pentru facilitati critice, control acces integrat cu autentificari multiple, transmisie KVM over IP, digital signage, control acces cu recunoastere faciala, aplicatii pentru retail (colectare de informatii demografice, 3D people counter), sistem profesional de display pentru centrele de comanda, computer compact pentru infokiosk/ digital signage, platforma compacta flexibila pentru aplicatii, virtualizare si stocare.

La eveniment au participat producatori reprezentand branduri importante din IT la nivel mondial, branduri ce se regasesc in portofoliul de produse şi soluţii ELKO: Acer, ASUS, Lenovo, Getac, Microsoft, Allied Telesis, APC by Schneider Electric, Axis Communications, GIGABYTE, Intel, Kingston, LG Electronics, Moxa, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital, ATEN, AMP NETCONNECT by CommScope, Crucial, Milestone, QNAP.