Securitate — September 27, 2017 at 6:02 am

Radar de rețea pentru o detecție zonală precisă

by

AxisRadarC1

Axis Communications introduce noul detector radar de reţea – AXIS D2050-VE. Dezvoltat în special pentru obiective industriale de dimensiuni medii, echipamentul a fost proiectat atât pentru integrarea cu camerele şi sistemele de video management (VMS) Axis, cât şi pentru integrarea cu produsele altor producători importanţi.

Protejat împotriva atacurilor de vandalism şi potrivit pentru utilizare la exterior, AXIS D2050-VE poate furniza informaţii în timp real cu privire la poziţia, viteza, unghiul şi dimensiunea unui obiect în mişcare. Cu o rază de acoperire mai lungă decât senzorii infraroşu pasivi, echipamentul asigură un câmp de detecţie mai larg, reducând totodată numărul alarmelor false declanşate de păianjeni, animale mici, umbre sau reflexii luminoase. Detectorul radar de mişcare poate fi configurat să declanşeze o înregistrare video, o alarmă sau o sursă de lumină pentru descurajarea persoanelor rău intenţionate.

Detectorul radar de reţea Axis poate fi folosit ca produs de sine stătător sau ca parte a unui sistem de supraveghere, precum şi cu alte sisteme de video management pentru administrare şi mentenanţă simplificate.