Productie — September 29, 2017 at 9:58 am

Alexandrion si-a imbunatatit acuratetea livrarilor cu un sistem de management al depozitelor

by

wmsAlexandrion Grup, producător de băuturi alcoolice din România, a implementat o soluție WMS pentru managementul depozitelor. Sistemul a determinat creșterea acurateții livrărilor pe loturi, asigură un control deplin al stocului și se integrează perfect cu sistemul ERP utilizat deja în companie.

La începutul anului 2017, reprezentanții Alexandrion Grup au decis deschiderea biroului de operațiuni globale în Cipru și extinderea business-ului în Statele Unite și Brazilia. Datorită dezvoltării companiei, managerii Alexandrion au ales să implementeze soluția WMS pentru managementul depozitelor de la Senior Software.

Sistemul îmbunătățește performanțele în depozit, timpii de identificare a produselor în cazul operațiilor de picking, așezarea optimă a produselor în raft, etc.

Mai mult, cu ajutorul unor cititoare coduri de bare, trasabilitatea produselor este asigurată în mod eficient pe toate fluxurile și activitățile efectuate pot fi urmărite la nivel de utilizator.

În același timp, noul sistem de optimizare a depozitului trebuia să se integreze cu sistemul ERP utilizat deja în companie, iar cele două soluții funcționează acum ca una singură. Astfel, între cele două sisteme se trimit date foarte detaliate, în timp real, iar pe lângă informațiile clasice (produse, cantități, documente etc.), se transmit coduri unice de palet SSCC (serial shipment container code), coduri de articol și de lot și multe alte date ce ajută echipa Alexandrion în trasabilitatea stocului.