Foto-Video-Audio — October 2, 2017 at 6:11 pm

Schimbă-ți vechea cameră cu o cameră nouă Lumix G!

by
Panasonic Lumix G80/85
Panasonic Lumix G80/85

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor clienților, Panasonic a lansat o promoție avantajoasă: în perioada 1-31 octombrie, persoanele care se prezintă în magazine cu vechea lor cameră, indiferent de model, tip sau producător, vor primi o reducere specială la achiziționarea unei noi camere Lumix G!

Lumix G80 – nenumărate posibilități
Încorporând o serie de tehnologii avansate și funcții utile într-un corp rezistent și compact, camera LUMIX G80 a fost proiectată să faciliteze fotografilor și realizatorilor de filme să înregistreze cu ușurință aventurile trăite, indiferent de condițiile climatice. Una dintre cele mai importante caracteristici este senzorul Digital Live MOS de 16,0 megapixeli fără un filtru trece-jos, ce permite înregistrarea de imagini de înaltă calitate, cu o fidelitate maximă și cu o rezoluție excelentă.
Ideală pentru fotografiere în exterior, camera este dotată cu un nou stabilizator dual de imagine, combinând stabilizarea imaginii din corp și cu cea a obiectivului.
Stabilizarea avansată te ajută să înregistrezi imagini mai bine definite și mai clare în condiții dificile sau în mișcare rapidă, reducând la minimum efectele cauzate de tremurul mâinilor sau de deplasarea pe un teren denivelat.

Obține o reproducere impresionantă, realistă, a culorilor

Camera LUMIX GX800 oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra imagini de înaltă calitate, realiste, vibrante, cu o rezoluţie excelentă, cu un contrast ridicat și cu o reproducere a culorilor impresionantă. Prin eliminarea filtrului trece-jos, rezoluția a fost îmbunătățită. Pentru imagini cum ar fi cerul senin, procesorul de
imagine Venus Engine asigură reproducerea unor culori impresionante, vibrante, repartizând nuanţele, saturaţia și luminozitatea și reglând fin fiecare dintre aceste caracteristici. Combinația dintre senzorul Digital Live MOS și procesorul de imagine Venus Engine ajută la obținerea unor imagini clare, cu zgomot minim,
chiar și în situații cu lumină slabă.
Modele de cameră acoperite de această promoție:
DMC-GX80HEGK
DMC-GX80HEGS
DMC-GX80KEGK
DMC-GX80KEGS
DMC-GX80KEGT
DMC-GX80EG- K
DMC-GX80EG- S
DMC-GX80EG- T
DC-GX800KEGD
DC-GX800KEGK
DC-GX800KEGS
DC-GX800KEGT
DMC-G80HEG- K
DMC-G80MEG- K
DMC-G7HEG- K
DMC-G7HEG- S
DMC-G7MEG- K
DMC-G7KEG- K
DMC-G7KEG- S

Magazinele partenere: Altex, F64 StudioFoto Hobby, Media Galaxy, West Buy.

Promoție valabilă între 1 și 31 octombrie 2017.