Networking — October 9, 2017 at 12:15 pm

Tehnologia open networking pentru gestionarea transformării digitale

by
Dell EMC a extins iniţiativa Open Networking prin noi opţiuni, servicii şi capabilităţi de implementare de infrastructură de ultimă generaţie pentru a ajuta clienţii să gestioneze cererile în creştere de putere a reţelei care rezultă din transformările digitale.

Dell EMC S4200-ON switchNoul switch Dell EMC S4200-ON poate integra componente disponibile pe piață (merchant silicon) pentru a propune o platformă de comutare date de ultimă generaţie, tip 10/100GbE, pentru centre de date construită special pentru instalare la nivelul aplicaţiilor top-of-rack (ToR) şi Data Center Interconnect, o zonă istoric rezervată unor soluţii proprietare de rutare date.

E foarte clar că următoarea mare bătălie în zona de reţea se va da la nivelul nucleului centrului de date între vendorii de switch-uri tradiţionale şi soluţii de rutare date, atât la nivel de sistem cât şi la nivel de materiale componente.
Eforturile de transformare digitală ale organizațiilor şi furnizorilor de servicii se bazează pe progresele reţelelor pentru sprijinirea adopţiei rapide de tehnologii noi în vederea creşterii cerinţelor de performanţe şi a tipurilor de aplicaţii. Noile reţele de generaţie următoare 25GbE sunt proiectate ca să satisfacă aceste cerinţe de reţelistică şi procesare date în continuă creştere de nevoi de performanţe.
OS10Dell EMC şi-a înzestrat sistemul de operare OS10 Open Networking Enterprise Edition cu noi servicii SmartFabric. Proiectate pentru cloud privat, infrastructuri hiper-convergente şi medii de stocare date, serviciile SmartFabric simplifică şi automatizează crearea de medii de lucru în centrele de date, instalarea şi managementul.
Trei noi Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Ready Nodes oferă capabilităţi esenţiale SD-WAN cu soluţii pre-validate şi pre-integrate prin combinarea infrastructurii Dell EMC cu software de top SD-WAN de la Silver Peak Systems, VeloCloud Networks şi Versa Networks.
WAN-urile tradiţionale nu au fost gândite pentru medii cloud şi sunt prost adaptate la cerinţele de securitate asociate cu aplicaţiile distribuite şi bazate pe cloud.
Switch-urile Dell EMC S4200-ON şi S5048-ON switches, precum şi sistemul de operare OS10.4 sunt aşteptate să devină disponibile din trimestrul patru al acestui an.
SD-WAN Ready Nodes cu Silver Peak Systems şi Versa Networks sunt disponibile de acum, iar cele VeloCloud Networks SD-WAN Ready Bundle sunt aşteptate în trimestrul patru al acestui an.