Hardware — October 12, 2017 at 8:30 am

Toner alb pentru echipamentele de imprimare de producție

by

A snowflake with textured details on a postcard.

Nou tip de toner (Xerox White Dry Ink) este destinat celei de-a cincea stație de imprimare, opțională, a echipamentelor Xerox iGen® 5. Acest tip de toner permite adăugarea unor efecte speciale de imprimare, cum ar fi detalii în relief, text pe materiale din vinilin sau imagini în nuanțe opace de alb pe un fundal negru.

Designer-ilor li se va părea extrem de util să poată folosi culoarea albă pe substraturi colorate sau transparente pentru a crea materiale promoționale – broșuri, cărți de vizită, felicitări, invitații, signalistică pentru punctele de vânzare, cărți poștale, scrisori pentru direct mail și coperți de carte. Oportunitățile includ, de asemenea, zona ambalajelor de tipul cutiilor de carton pliat.

Printre avantajele toner-ului alb Xerox se numără:
● Opțiunea de a imprima folosind unul sau mai multe straturi de toner alb, sub sau peste suprafețele imprimate CMYK;
● Opacitate și strălucire a culorii dintr-un singur strat;
● Un mod multi-pass automat pentru până la două straturi de alb. De asemenea, pentru aplicații personalizate, pot fi imprimate straturi suplimentare de alb prin comandă manuală.
Tonerul alb poate fi folosit cu succes pentru a imprima pe hârtie neagră sau de alte culori sau ca bază pentru a crea materiale memorabile – carduri, postere, signalistică sau alte materiale de marketing.”
Tonerul alb Xerox White Dry Ink este disponibil din 2 octombrie 2017.