Internet/Telecom — October 12, 2017 at 8:21 am

Noi servicii de internet prin fibra optica oferite companiilor

by
1Gbps pentru afacerea taVodafone Romania lanseaza o noua oferta de servicii de internet prin fibra optica pentru companii, prin care garanteaza utilizatorilor latime de banda dedicata ce asigura viteze de pana la 1Gbps atat pentru download, cat si pentru upload, indiferent de gradul de incarcare a retelei. Solutia este destinata companiilor din toata tara, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate.
Prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/FTTB (fiber-to-the-building), solutia de internet fix prin fibra optica oferita de Vodafone Romania poate fi implementata in toate resedintele de judet si in alte cateva zeci de orase.
Portofoliul Vodafone Romania include solutii de internet fix destinate companiilor, indiferent de dimensiune si de domeniul de activitate, si este disponibil impreuna cu o gama extinsa de servicii suplimentare, care vin in intampinarea celor mai exigente provocari de afaceri. Printre acestea se numara monitorizarea porturilor de internet, integrarea cu VPN mobil sau redundanta printr-o conexiune de rezerva prin intermediul retelei Supernet 4G+.