NEWS — October 18, 2017 at 9:30 am

Canon sărbătoreşte

by
Canon a atins două praguri de producţie majore – un total de 90 de milioane de aparate foto EOS cu obiective interschimbabile şi 130 de milioane de obiective interschimbabile din seria EF. Aparatul foto EOS 5D Mark IV a fost aparatul cu numărul 90 de milioane produs în seria de aparate foto EOS, iar obiectivul EF16-35mm f/2.8L III USM a devenit obiectivul interschimbabil cu numărul 130 de milioane, produs de către companie.

2Sistemul EOS Canon a debutat alături de seria de obiective interschimbabile în martie 1987 şi a fost primul sistem de montare complet electronic pentru aparatele foto AF SLR cu film. De-a lungul anilor, ambele linii au continuat să extindă, câştigând tot mai mulţi utilizatori, atât printre începători cât şi printre profesionişti. Producţia a crescut rapid la începutul anilor 2000, când aparatele foto digitale SLR au început să fie utilizate din ce în ce mai mult. Aparatele foto digitale Canon cu obiective interschimbabile şi-au menţinut prima poziţie ocupată pe piaţa globală timp de 14 ani consecutivi, începând cu 2003.2
De când a fost creată, seria EOS a continuat să aducă tehnologii revoluţionare bazate pe conceptul „viteză şi confort“. În tot acest timp, Canon a dezvoltat la nivel intern cele mai importante echipamente precum senzorii CMOS, procesoarele de imagine şi obiectivele interschimbabile – incluse în seria EOS. În mod special, trebuie menţionate mai ales obiectivele EF Canon, care au crescut vânzările Companiei şi care au beneficiat de inovaţii premieră3 la nivel mondial, precum Motorul ultrasonic (USM), tehnologia cu Stabilizator de imagine (IS) şi elemetele optice difractare în straturi multiple (DO).