Internet/Telecom — October 24, 2017 at 7:51 am

Telekom ofera internet nelimitat 4G de la 5 euro

by

TeleB2B_Freedom5kom aduce clienţilor o ofertă avantajoasă, cu internet mobil 4G nelimitat, fără scăderea vitezei în funcţiede consumul de date, minute şi SMS-uri nelimitate, trafic de date şi minute în roaming în SEE, plus acces de pe mobil la servicii de video, totul începând de la 5 Euro/lună (TVA inclus). 

Pentru a beneficia de internet de mare viteză pentru acasă, clienţii au la dispozitie serviciile de Internet fix prin fibră optică, cu viteze de până la 1Gbps, router wifi inclus şi preţuri la abonamente începând de la 5 Euro/lună (TVA inclus), într-un pachet cu două servicii.

Pe segmentul de servicii TV Telekom pune la dispoziţia clienţilor serviciul de Internet TV, cu preţuri începând de la 5 Euro/lună într-un pachet împreună cu serviciul de Internet fix.

Pornind de la nevoile şi provocările clienţilor din segmentul business, Telekom Romania schimbă convenţiile tradiţionale şi introduce un nou model de parteneriat cu clienţii săi antreprenori, bazat pe simplitate, transparenţă şi predictibilitate. O dată cu lansarea noii oferte dedicate antreprenorilor, Telekom Romania aduce, prin portofoliul Freedom, comunicare mobilă nelimitată cu internet 4G nelimitat, minute şi SMS nelimitate, de la 5 euro/ lună, în abonamente fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere.
Abonamentul Freedom Mobile 5 include Internet nelimitat 4G național și servicii de voce și SMS-uri nelimitate la nivel național și internațional, precum și în roaming.

Noul portofoliu Freedom aduce beneficii similare pentru utilizatorii de servicii de comunicaţii fixe, la preţuri începând de la 5 euro pe lună, plus TVA, fără perioadă minimă contractuală şi taxă de reziliere, prin abonamentele Freedom Net şi Freedom Magenta 1.